Connect with us

Business

Cazare ieftină București, raport excelent calitate-preț

Published

on

Dacă de multe ori ați avut drumuri în capitală, ați căutat cazare mai scumpă pentru a avea condiții bune și ați fost totuși dezamagiți, venim cu o veste bună pentru voi.  Am decis să căutăm cazare ieftină București. Ce am găsit? 

În primul rând am găsit un site foarte elegant care ne-a dat încredere și ne-a făcut să adăugăm locația pe lista noastră. Site-ul celor de la Hotel Boutique Casa Fiori ne-a inspirat caldură, intimidate, curățenie și nou.

Localizat într-o zonă liniștită a Bucureștiului, dar foarte ușor accesibilă, Hotel Boutique Casa Fiori vă oferă cazare în camere duble, moderne, care vă vor oferi tot confortul dorit.

Ce înseamnă cazare ieftină București? Cât te costă să stai la Hotel Boutique Casa Fiori?

O noapte de cazare în acest hotel te va costa doar 189 lei. Dacă totuși, nu ai nevoie de o noapte întreagă și ești doar în trecere, poți opta pentru varianta de cazare în regim tranzit, pentru care vei chelui aproximativ 100 de lei.

De ce facilități te poți bucura la Hotel Boutique Casa Fiori?

În primul rând, de condiții excelente de cazare, în camere moderne, proaspăt renovate. În plus, hotelul ofera internet wi-fi gratuit, spălătorie, seif în camera și la recepție, transport de la și către aeroport și zonă de relaxare în aer liber,cu terasă și zonă de grătar și proțap. În plus, în curând se va deschide și restaurantaul, la parterul hotelului și te poți bucura de mic dejun și room service.

Dacă îi treceți pragul, Hotel Boutique Casa Fiori vă garantează o ședere cât mai plăcută în capitală, fiind o opțiune de cazare ieftină București, ce reușește să satisfacă standardele înalte ale oaspeților cu ajutorul celor 20 de camera moderne, cu design exclusivist, în interiorul cărora, accentul se pune în primul rând pe confort.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending