Connect with us

Life Style

Arestarea lui Becali = Amenzi CNA

Published

on

OTV, ANTENA 3 SI REALITATEA TV AMENDATE DE CNA !becali-arest

CNA a aplicat amenzi in valoare totala de 25.000 lei, in cadrul sedintei de marti, pentru nerespectarea pluralismului de opinie, impartialitatii si a dreptului la viata privata a unor persoane, in timpul unor emisiuni, care au relatat arestarea lui Becali.

Raportul de monitorizare din intervalul 2-5 aprilie, dezbatut in cadrul sedintei, a dus la sesizarea unor nereguli in prezentarea informatiilor despre cazul omului de afaceri Gigi Becali.

Postul de televiziune OTV, avandu-l ca moderator pe Tudor Barbu, l-a invitat in emisiunea „Se intampla acum”, de pe 2 aprilie, pe Corneliu Vadim Tudor, lider al partidului Romania Mare. Moderatorul nu a combatut opiniile exprimate de acesta, incalcandu-se astfel, in cursul discutiilor, dreptul la intimitate al judecatoarei care a decis arestarea lui Gigi Becali.

Ca urmare a acestor nereguli, postul OTV a fost amendat cu 10.000 lei. Tot in cadrul emisiunilor difuzate de postul OTV, finantatorul clubului Steaua a fost prezentat, in repetate randuri, cu mainile incatusate, incalcandu-se, astfel, dreptul la propria imagine. In plus, populatia a fost instigata sa vina si sa faca presiuni asupra organelor abilitate, pentru a-l elibera pe Gigi Becali din arest.

De asemenea, in cadrul buletinelor de stiri difuzate de Antena 3, s-a constatat nerespectarea principiului impartialitatii, lipsa pluralismului de opinie si prezentarea unor acuzatii formulate de un invitat al emisiunii, fara a se tine cont de deciziile enuntate de tribunal, incalcandu-se astfel dreptul la informare corecta. Pentru acest motiv, postul Antena 3 a primit o amenda in valoare de 7.500 lei.
Printre posturile de televiziune amendate in cursul sedintei de marti a CNA se numara si Realitatea TV, care a primit o amenda in valoare de 7.500 lei.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending