Connect with us

ENTERTAINMENT

Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei Ciomag, cel al Ștefaniei Stănilă și cel al lui Andrei Krișan

Fiecare dintre membrii tribului Taino simte presiunea Individualelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Mai e puțin până în finala, strategiile sunt mai importante ca niciodată, iar jocurile câștigate pot fi vitale. 

La fel, nominalizările sunt tot mai tensionate, iar votul publicului tot mai important. De data aceasta, sunt nominalizați la eliminare Ștefania Stănilă, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag.

Fiecare dintre membrii tribului Taino simte presiunea Individualelor, dar trebuie să țină cont de fiecare mișcare a celorlalți. La fel, nominalizările sunt tot mai tensionate, iar votul publicului tot mai important. De data aceasta, sunt nominalizați la eliminare Ștefania Stănilă, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag.

Fiecare dintre membrii tribului Taino simte presiunea Individualelor, dar trebuie să țină cont de fiecare mișcare a celorlalți. Alexandra Porkolab a avut de luat o hotărâre cu privire la simbolul de imunitate: ”Îmi este destul de greu să iau o decizie. O să-l folosesc pentru mine” a anunțat aceasta. În ediția Survivor din 17 mai se va afla rezultatul votului publicului. Pe Instagram-ul celor trei, administratorii contului acestora publică însă mesaje de susținere, fie de la fani, fie informative, legat de vot. Sunt însă și preluari de la foști și  actuali concurenți, care își exprimă și ei opțiunea. 

Astfel, pe contul lui Andrei Krișan apare faptul că are susținerea Biancăi Patrichi, la fel cum are și spijinul lui Carmen Grebenișan. Bianca  Patrichi și Carmen Grebenișan o susțin și pe Ștefania, dar nu o menționează pe Alexandra Ciomag.  Aceasta din urmă are susținere din partea Alexandrei Porkolab, susținere pe care administartorul contului Alexandrei Ciomag o preia. 

Advertisement
3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending