Connect with us

Cinema

Ce actori ar fi trebuit sa joace in filme celebre

Published

on

Reclame

Atunci cand ne uitam la un film, asociem imediat actorul cu personajul si automat devine o singura entitate. Actorii dau viata anumitor personaje si de aceea ne raman intiparite in minte si ne ajuta privim filmul dintr-o anumite perspectiva. Insa, de cele mai multe ori avem putine informatii despre productia filmului sau despre cum au fost alesi actorii pentru un anumit film. Agentia de relatii publice 2active pr si-a imaginat cum ar fi fost ca alti actori celebri sa joace rolurile care le-au refuzat sau nu le-au obtinut.

Vi-l puteti imagina pe John Travolta in Apollo13? Chiar daca nu puteti, trebuie sa stiti ca John Travolta a refuzat sa il joace pe Jim Lovell in Appolo 13, prin urmare, Tom Hanks a fost cel care a primit acest rol cu care se poate mandri si acum.

Collateral este un alt film cu o poveste similara. Vincent, unul dintre cele mai importante personaje din film, ar fi trebuit sa fie interpretat de catre Edward Norton daca ar fi acceptat aceasta propunere. Pentru ca acesta a refuzat-o, Tom Cruise a dus filmul mai departe, rol pentru care a si primit foarte multe nominalizari in cadrul multor competitii internationale de film.

O mai tineti minte pe Claire din Elizabethtown, film care se poate urmari la Paramount Channel pe 18 octombrie 2014 de la ora 18:40? Actrita care a interpretat rolul sau este Kirsten Dunst, insa si Scarlett Johansson a reprezentat o optiune pentru producatori si chiar a fost prezenta la auditii. Totusi, Kirsten a fost cea care a dat viata acestui film. Va puteti imagina atmosfera filmului daca Scarlett Johansson s-ar fi numarat printre actori?

Elizbthtown-scarlett

Pentru ca aceste scenarii de film nu s-au concretizat, ci au avut o alta implementare, Paramount Channel va invita la un exercitiu de imaginatie, cu ajutorul unor ilustratii care va arata cum ar fi fost daca John Travolta, Edward Norton, Scarlett Johansson, Kathy Bates, Harrison Ford, care a refuzat rolul din Jurarric Park – Lumea disparuta, film ce poate fi urmarit pe 26 octombrie 2014 la Paramount Channel, de la ora 21:00 sau Robert Downey Jr. ar fi jucat in filme pe care ni le aducem aminte din prisma altor actori.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending