Ce alegem pentru nunta, DJ sau lautari? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Ce alegem pentru nunta, DJ sau lautari?

Published

on

Cine nu-si doreste ca nunta sa, poate cel mai important eveniment al vietii, sa dainuie peste timp ca unul dintre cele mai reusite exemple de “asa da”. Cand ajungem sa organizam un asemenea eveniment, toti ne dorim sa iasa perfect, insa nu intotdeaua dorinta noastra va fi rasplatita de rezultatul final.

Atmosefera si modul in care aceasta este intretinuta reprezinta, poate, elementul central al unui astfel de eveniment unic in viata. Multi se intreaba, atunci cand sunt in faza de planificare, la cine sa apeleze pentru a intretine muzical atmosfera: la un DJ sau la artisti nunta?

Sigur, la inceput se pun in balanta preturile si se face un calcul in ceea ce priveste posibilitatile financiare ale fiecaruia. Daca ar fi sa ne gandim la un DJ, este evident ca vom fi nevoiti sa scoatem mai putini bani din buzunar pentru a plati prestatia lui. Si in acest caz insa trebuie sa fim atenti ca, cine stie, “socoteala din targ poate nu se potriveste cu cea de acasa”. Chiar si aducerea unui DJ se poate dovedi o alegere costisitoare, mai ales atunci cand exista costuri ascunse in pret si nu ti se aduc la cunostinta de la inceputul discutiilor.

Nu trebuie sa uitam ca si inacest caz, costurile unui asemenea prestator de servicii pot creste in situatia in care solicitam ca DJ-ul sa vina la eveniment cu diverse echipamente secundare: orga de lumini, tunuri de fum, un anumit playlist.

Daca ne oprim la DJ, ar trebui sa ne gandim si la implicatiile pe care prezenta acestuia le-ar avea asupra atmosferei ce va fi creata in cadrul evenimentului. Un DJ nu este decat un tip care nu face altceva decat sa apeleze la un playlist dinainte creat, care va rula pe parcursul noptii.  Prezenta acestuia la nunta va fi una impersonala, foarte putini DJ reusind sa se implice emotional intr-un asemenea moment.

Proabil, el nu va face altceva decat sa fie un executor si sa puna muzica conform cererilor nuntasilor. Putini au epxerienta necesara implicarii totale in eveniment, prin diverse indemnuri sau invitatii. Cine vrea un astfel de profesionist trebuie sa stie ca este destul de costisitor.

In cazul unui artist, lucrurile se schimba, experienta lui scenica se va dovedi hotaratoare in intretinerea atmosferei. Experienta care sta in spatele acestuia isi va spune cuvantul si va da o nota aparte petrecerii. Un artist stie cum sa interactioneze cu publicul partcipant, stie cand si cum sa se adreseze acestuia, fiind o persoana total daruita momentului.

Tinand cont ca nu e prima nunta la care canta, un artist poate face din nunta ta un eveniment cu adevarat rasunator, care sa dainuie peste ani in mintea celor invitati. Poate cei mai multi nu vor mai fi tentati sa condamne muzica de le nunta pe modelul “ete, ba, si asta nu avea si el un ban de lautari, a adus un DJ care ne-a pus toata noaptea Modern Talking!”

Chiar daca va fi putin mai scumpa, aducerea unui artist care are experienta scenica poate fi o decizie inteleapta.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending