Ce au căutat românii pe Google în 2014. Vezi aici!

0
1479

Printre cei mai căutaţi termeni pe motorul online Google, în România, în 2014 se numără Simona Halep, Cupa Mondială/ World Cup, Nymphomaniac, diaspora şi Ebola, informează Mediafax.

Google a făcut publice topurile celor mai populare căutări efectuate de români pe motorul Google în 2014. Aceste căutări oferă o perspectivă asupra evenimentelor majore ale anului, a personalităţilor anului şi a noilor tendinţe despre care românii au căutat informaţii.

Astfel, topul celor mai căutate persoane pe Google în 2014 este condus de jucătoarea de tenis română Simona Halep. În clasament urmează: Robin Williams, Conchita Wurst, Adrian Iovan, Bear Grylls, Klaus Iohannis, Dinu Patriciu, Michael Schumacher, Maria Şarapova.

Simona Halep conduce şi topul căutărilor generale pe Google în 2014. În acest clasament urmează “iPhone 6”, “rezultate bacalaureat”, “Eurovision”, Robin Williams, “alegeri prezidenţiale”, Conchita Wurst, “titularizare”, World Cup, Adrian Iovan.

Clasamentul celor mai populare căutări de tipul “Ce este…” pe Google, în acest an, este condus de “ce este diaspora”. Acest top este continuat de: “ce este Ebola”, “ce este epidurala”, “ce este perhidrolul”, “ce este oncologia”, “ce este satelitul”, “ce este metafizica”, “ce este fabula”, “ce este coronarografia”, “ce este mucoviscidoza”.

Pe de altă parte, “Nymphomaniac” a fost cel mai popular film pe Google în acest an. Topul celor mai populare filme pe motorul de căutare în acest an include în ordine şi peliculele “Frozen”, “Maleficent”, “Interstellar”, “Dracula Untold”, “Divergent”, “Godzilla”, “47 Ronin”, “Edge of Tomorrow”, “American Hustle”.

Topul celor mai căutate emisiuni de televiziune pe Google în 2014 este condus de “Românii au Talent”. Urmează în acest top: “Vocea României”, “MasterChef”, “Next Star”, “Acces Direct”, “Un Show Păcătos”, “X Factor”, “În puii mei”, “Lumea lui Banciu”, “Divertiland”.

Cele mai populare evenimente sportive pe Google în 2014 au fost: World Cup, Wimbledon, Steaua-Dinamo, România-Ungaria, Roland Garros, Australian Open, Sochi, Steaua-Ludogorets, România-Argentina, Turneul Campioanelor.

Foto Credit: presstv.com

Comentează aici: