Ce culoare se va purta în anul 2023 ? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Pasionații de modă sunt nerăbdători să afle care este culoarea ce nu va putea lipsi din ținutele anului 2023, iar această nuanță este una perfectă pentru toate persoanele.

Cu toate că Institutul Pantone a anunțat că nuanța ce va acapara anul 2023 va fi Viva Magenta, culoarea lavandei exprimă seninătate, blândețe și speranță, iar experții în tendințe consideră că această nuanță va fi peste tot în anul 2023.

Experții consideră că nuanța lavandei are puterea de a ne îmbunătăți starea de sine, acest lucru doar dacă încorporăm un element în această culoare minunată. Culoarea lavandei are câteva semnificații aparte, iar acestea sunt doar câteva dintre stările pe care ni le poate da.

Puritatea este o altă caracteristică pe care culoarea lavandei o va aduce anului 2023, asta datorită proprietăților medicinale pe care această floare le are, fiind cunoscută pentru puterea ei de vindecare, relaxare și liniște.

Advertisement

Aflaţi mai multe despre cum putem încorpora elementele în culoarea lavandei în ținutele noastre chiar aici.

Sursă: kanald.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending