Connect with us

Monden

Ce declară mama vitregă a Gabrielei Cristea, după ce s-a spus că prezentatoarea TV a intrat beată în emisiune

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS
Reclame

Gabriela Cristea (48 de ani), moderatoarea emisiunii „Mireasa – capriciile iubirii”, de la Antena Stars, este implicată, în momentul de față, într-un scandal de zile mari. Vestea s-ar fi răspândit rapid, după ce grupul Viperele Vesele, ar fi postat un mesaj public, în care le spunea tuturor că bruneta ar fi intrat în emisia live, în stare de ebrietate. Contactată de Click!, Paula Crăciunescu, mama vitregă a vedetei, spune că nu este nimic adevărat.

Gabriela și Tavi împreună cu Paula Crăciunescu. Sursă: Facebook

Paula Crăciunescu sare în apărarea Gabrielei Cristea și ne spune că bruneta nu are cum să fi consumat băuturi alcoolice, având în vedere că nu bea tărie. Mai mult decât atât, Gabriela conduce în drumul spre serviciu și nu și-ar permite să consume alcool.

„Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau. De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu.

O cunoscuta vedeta de la noi a întrat în direct, în stare avansată de ebrietate. Ce a urmat apoi de pune pe gânduri

Atunci când vine la mine acasă, în cea mai gravă situație, îmi cere să bea o bere rece, de la frigider, fără alcool, atât. Eu întotdeauna am în cămară bere fără alcool și atunci când vine împreună cuTavi și cu fetițele lor, le zic dacă vor un pahar de bere fără alcool și cam atât, nimic mai mult. Gabi este o femeie, o mamă și o prezentatoare extraordinară”, a declarat, Paula Criciunescu, pentru Click!

VEZI ȘI Ce mesaj ia trimisi Ștefania Stănilă „Domnului Dan” după ce s-a terminat SURVIVIOR

Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei”, este o parte din mesajul postat de acestea pe Internet.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending