Connect with us

A-Z NEWS

Ce decor să ai de Crăciun

Published

on

Ce decor să ai de Crăciun
Reclame

Nu știi cum să decorezi casa de Crăciun? Încă mai este suficient timp pentru a o pregăti pentru cele mai îndrăgite sărbători ale anului, alegând cele mai originale și exclusiviste ornamente pentru Crăciun. Dacă ai nevoie de idei pentru a da o notă magică casei, iată câteva propuneri pentru a face acest lucru într-un mod diferit, care va surprinde oaspeții.

Optează pentru elemente roșii

Pariază pe culoarea roșie pentru decorarea mesei, cu siguranță nu vei da greș, deoarece roșul este culoarea Crăciunului, prin excelență. Dacă limitezi culoarea roșie la detalii, nu vei încărca decorul, ca atare optează pentru șervețele, suporturi de farfurii roșii, iar fața de masă să fie albă.  

Pariază pe creativitate

Calendarul advent este întotdeauna o idee excelentă pentru a decora casa în această perioadă. Creează, așadar, un colț special cu un calendar ingenios, cu căsuțe din lemn, la care să adaugi o ghirlandă de lumini pentru a da o notă intimă și caldă elementului.

Pom de Crăciun inovator

Dacă nu ai loc pentru bradul de Crăciun, poți face unul din post-it-uri. O oglindă și câteva seturi de etichete sunt ceea ce ai nevoie pentru a surprinde oaspeții. Dacă plasezi sub “brad” cutii de cadou, rezultatul va fi ideal. Această idee de a decora casa pentru Crăciun este, de asemenea, perfectă dacă ai copii mici, deoarece vei elimina riscul de cădere a bradului convențional. Desigur, nimic nu poate egala frumusețea unui pom natural sau artificial.

Bazează-te pe iluminat

Cumpără instalații luminoase pe care să le așezi în brad, deoarece acestea vor fi piesa care va întregi tabloul de Crăciun. În plus, poți opta și pentru lumânări, tradiționale sau cu baterii, astfel generezi o atmosferă caldă, prietenoasă.

Ai o varietate de decorațiuni pentru Crăciun

Ți-am oferit propuneri pentru a decora casa de Crăciun, dar opțiunile sunt nesfârșite, iar pe piață regăsești multe decorațiuni și aranjamente florale pentru Craciun, pe care le poți folosi pentru a-ți dezlănțui creativitatea și a-ți crea propriile decorațiuni. Totul poate fi pus valoare pentru a crea un mediu festiv, indiferent dacă ai un apartament mic sau o casă mare, important este să adaptezi opțiunile pentru dimensiunea locuinței. Caută inspirație online pentru decorarea bradului de Crăciun, îmbrăcarea mesei, crearea unui centru de interes sau decorarea ferestrelor. O idee bună, de exemplu, este de a păstra o temă comună și de a folosi aceeași gamă de culori pentru a da unitate.

Nu uita că sărbătoarea Crăciunului nu înseamnă doar ghirlande și împodobirea bradului, ci este despre iubire, recunoștință, pace sufletească. Adaugă pe masă un strop de veselie, peste care să presari multă dragoste, căci în final, lucrurile materiale vor conta mai puțin, iar ceea ce vei păstra vor fi aminitirile din această zi specială.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending