Connect with us

Emisiuni

Ce dezvăluiri a făcut Ludovic Orban la „40 de întrebări cu Denise Rifai” ?

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Aseară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ludovic Orban a fost supus tirului de întrebări sensibile. Fostul Premier al României a vorbit deschis atât despre viața personală, trăiri și întâmplări care i-au marcat existența, cât și despre viața politică și încercările profesionale de-a lungul vastei cariere. 

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Discret în ceea ce privește viața personală, Ludovic Orban a vorbit în cadrul interviului maraton de aseară, de la Kanal D, despre soția sa și sprijinul total pe care i l-a oferit aceasta, chiar și în cele mai dificile momente.

 

“Un lucru evident nu trebuie repetat de foarte multe ori. Suntem de o lungă perioda împreună; până să luăm decizia de a ne căsători, am stat împreună mai mult de 6 ani. Nu vorbesc prea des despre soția mea pentru că nu și-a dorit niciodată publicitate, a preferat să nu fie în atenția opiniei publice, este o persoană foarte discretă. Deși mă sprijină în cariera politică, de multe ori în momentele în care am avut nevoie de acest sprijin, a venit necondiţionat și imediat, chiar dacă viața politică – așa cum am considerat eu că trebuie făcută politica – a dus la multe sacrificii pe care le-a făcut soția mea, pentru care îi mulțumesc. A fost alături de mine și în cele mai grele momente, pentru că în viață nu ai numai succese… A reprezentat cel mai puternic sprijin pe care l-am avut”, a spus Ludovic Orban.

 

În ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” politicianul a vorbit despre anii copilăriei și a conturat portretul mamei sale, mărturisind totodată că aceasta este cel mai mare susținător al său.

Advertisement

 

“Mama a avut grijă de noi, de multe ori în cele mai mici detalii. Grija asta se manifesta prin foarte multe… Mi-a oferit de multe ori sporul de voință de care aveam nevoie; au fost momente în liceu, în facultate, când voința mamei și faptul că a pus permanent presiune pe mine, m-au făcut să trec de momente de cumpăna, critice. Chiar educația pe care am primit-o de la mama mă marchează și m-a făcut așa cum sunt; să prețuiesc fiecare lucru pe care îl câștig, oricât de mic. Nu am fost un răsfățat al sorții, nici eu, nici Leonard, prima pereche de blugi ne-am cumpărat-o târziu de tot, prima dată când ne-am dus în vacanță singuri a trebuit să muncim pe perioada verii o luna că să putem merge…”, a povestit politicianul.

 

Ludovic Orban a spus, aseară, că și-ar fi dorit o carieră în muzică, mărturisind că a împletitit, pentru o perioadă, pasiunea pentru muzică cu studiul, însă a renunțat subit la a îmbrățișa această cale.

 

Nu am avut o aplecare spre muzică, am luat decizia să învăț să cânt la chitară. (…) La liceul sportiv, în clasele V-VIII, profesorul Sebesan, care era și de muzică, și de sport, m-a îndrumat spre carieră asta muzicală… N-am învățat decât la Școala Populară de Artă, însă nu prea mi-a plăcut pentru că aveam un profesor care îmi dădea cu o nuielușă peste degete atunci când greșeam acordul, și nu am stat foarte mult acolo. După aceea am devenit autodidact”, a mai povestit Ludovic Orban.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending