Connect with us

Emisiuni

Ce emisiuni intra in grila de toamnă Kanal D? Lista completa, aici!

Published

on

Reclame

           Kanal D le aduce telespectatorilor noi sezoane ale emisiunilor consacrate „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!”, menite să le facă românilor toamna aceasta cu totul specială.

 

Începând de luni, 23 august, de la ora 15:00, plini de energie și voie bună, Teo și Bursucu le vor descreți frunțile românilor cu umorul inconfundabil și dezvăluiri inedite, cu informații utile, într-un platou nou nouț, gata să primească invitații cum se cuvine, cu tot cu poveștile lor impresionante de viață. Noul sezon „Teo Show” le va aduce telespectatorilor doza zilnică de bună dispoziție, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Kanal D.

Cel de-al doilea sezon „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea de interviuri cu abordare editorială îndrăzneață, devenită reper pe piața media din România, va fi difuzată începând de marți, 24 august, de la 23:00, la Kanal D. Noua serie se întrevederi începe cu un interviu de colecție, Andreea Marin fiind primul invitat al celui de-al doilea sezon „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Primul sezon al emisiunii s-a bucurat de un succes uriaș încă de la primele difuzări, generând un interes mare din partea publicului larg. Dezvăluirile făcute de invitați în fiecare ediție au devenit subiecte fierbinți în mass-media. Începând de marți, 24 august, de la 23:00, telespectatorii vor fi martorii unor noi serii de dezvăluiri în premieră făcute de personalități remarcabile, din diverse domenii de activitate.

Începând de duminică, 22 august, de la ora 14:30, „Asta-i România!” continuă să își spună, într-un nou sezon, poveștile inedite, emoționante, uneori șocante, menite să descrie realitățile românești, așa cum se arată ele în fața privitorului, cu bune și cu rele. Un adevărat caleidoscop al vremurilor pe care le trăim, urmărind cu acuratețe peisajul urban sau rural ce îi însoțește pe reporterii „Asta-i România!” în toate drumurile lor. Emisiunea prezentată de Mihai Ghiță îi invită pe telespectatori în fața micului ecran în fiecare duminică, de la ora 14:30, la Kanal D.

 

 

 

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Raluca

    19 august 2021 at 21:17

    Frumoase emisiuni, like 😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending