Ce este păstura de albine şi la ce ajută consumul acesteia ? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Ce este păstura de albine şi la ce ajută consumul acesteia ?

Published

on

Credit photo: freepik.com

De regulă, ştim că din stupul albinelor ne putem bucura de miere, propolis şi ceară. Însă natura este darnică şi bogată în cele mai benefice ingrediente. Tot din casa celor mai harnice zburătoare provine şi păstura. Numită şi pâine albinelor, păstura românească este un produs natural, aromat şi sănătos. Descoperiţi în continuare mai multe despre aceasta, cum o produc micile albine, la ce ajută o asemenea cură şi de unde să o achiziţionăm.

Advertisement

Ce este păstura de albine ?

După ce polenul este fermentat în mod natural în stup, rezultă ceea ce numim păstură. Aceasta este alcătuită din straturi. Mai exact, albinele pun alternativ în cămăruţele din fagure straturi de polen şi miere, iar la final propolis. Timp de trei luni, condiţiile specifice de mediu din interiorul stupului de albine transformă munca acestora şi polenul în păstură.

Cum sprijină sănătatea consumul de păstură ?

La fel ca diferitele sortimente de miere sau polenul crud, păstura este indicată pentru tratarea mai multor afecţiuni. În cazul bolilor de ficat, probleme ale stomacului, inclusiv anemii, câteva pastile de păstură vor produce minuni pentru sănătate. Aportul mare de vitamine şi minerale face ca păstura să fie recomandată şi pentru întărirea organismului, combate stresul şi aduce o stare generală de bine. Dozele  / conţinutul de păstură pe zi se stabileşte în funcţie de vârstă şi diferă de la copii la adulţi.

Unde se găseşte păstură de albine naturală, de calitate ?

Magazinul online Honey Landare o gamă diversă de produse apicole, atent selectate, direct de la producător. Alături de miere, cosmetice, siropuri sau uleiuri, găsiţi şi păstură românească 450g, la cel mai bun raport calitate – preţ. În borcan se află doar bunătate de la natură, păstura este uscată natural şi extrasă la momentul potrivit pentru a-i nu altera în niciun fel proprietăţile. Textura produsului este uşor moale, cu un gust plăcut, dulce – acrişor. Natura continuă să ne uimească cu minunăţiile ei, iar producătorii dedicaţi ne aduc mai aproape cele mai calitative dintre produsele sale.

Advertisement

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending