Ce face în această seară Burlăcița la Antena 1? Cu cine se bate show-ul în audiențe? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Ce face în această seară Burlăcița la Antena 1? Cu cine se bate show-ul în audiențe?

Published

on

In această seară avem la Antena 1 reality show-ul Burlacița cu Andreea Mantea, noul serial „Dragoste la prima vedere” la Kanal D si filmul Pro „Acum ori niciodata”.

 

Ce vedem in aceasta seara la tv?

  • 20:00 Kanal D – Dragoste la prima vedere (serial)
  • 20:30 Pro TV – Acum ori niciodata (film artistic)
  • 20:30 Antena 1 – Burlacita (reality show)
  • 20:30 Prima Tv – In cautarea unui erou (film artistic)
  • 21:00 TVR 1 – Telejurnalul si Studio Cupa Mondiala (direct)

 

Andreea Mantea, la volanul unui excavator

 

Frumoasă şi delicată, cea mai râvnită burlăciţă a momentului, Andreea Mantea, dă dovadă de curaj în fiecare ediţie. Nu doar se lasă surprinsă de cavalerii veniţi să o cucerească, ci şi ea îi impresionează pe ei cu experienţele la care se încumetă.

În ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1, Andreea Mantea îi invită pe doi dintre concurenţi la un date special, plin de curaj. Burlăciţa şi-a propus să înveţe alături de Valentin şi Sorin cum să mânuiască un excavator.

Sorin, emoţionat fiind de noutatea experienţei, nu s-a descurcat foarte bine la volanul maşinii, moment în care Andreea a preluat controlul şi s-a urcat în locul lui: „Cu toate că nu ajută la nimic să învăţăm cum se foloseşte această maşină de lucru, am vrut să văd dacă acestor doi bărbaţi le pasă de mine. De fapt, întâlnirea este un test”, mărturiseşte Andreea.

Se pare că burlăciţei i-a plăcut experienţa, pentru că nu şi-a putut ascunde entuziasmul, dând dovadă de îndemânare. La sfârşitul întâlnirii, Andreea a mărturisit că a fost una dintre cele mai distractive experienţe pe care le-a avut până acum, moment ce va putea fi urmărit la „Burlăciţa” joi, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor afla numele concurentului care a provocat un nou scandal în casa în care stau băieţii.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending