Connect with us

UTILE

Ce gadgeturi ar putea fi și elemente decorative într-o locuință?

Published

on

Reclame

Te-ai gândit vreodată că apartamentul are nevoie să fie decorat? Sau că este timpul să faci o schimbare de stil apartamentului tău? Cu siguranță te-ai gândit că este timpul să oferi un alt vibe locuinței tale. Foarte mulți dintre cei care își doresc să facă acest lucru ar fi mai mult decât fericiți să poată face acest lucru ieftin și cu cât mai multă utilitate. Deci o explicație ar putea fi utilizarea de gadgeturi care îți fac viața mai ușoară, dar care să țină loc și de elemente decorative. Iată câteva exemple:

Asistenții virtuali din locuințele mari și mici

Există deja foarte mulți utilizator care deja au început să profite de avantajele pe care un asistent virtual le aduce în locuința lor. Un asistent virtual nu este altceva decât un algoritm bazat pe inteligență artificială care este capabil să răspundă la comenzi simple și să te ajute să atingi obiective într-un mod cât mai rapid. Alexa sau Google sunt companii care oferă astfel de produse, iar modul în care sunt prezentate fizic este unul incredibil de atrăgător.

Coletul unui astfel de dispozitiv îți va pune în mâini un dispozitiv mic, asemănător cu o boxă portabilă, foarte firav și care la prima vedere nu ar putea să te ajute să faci lucruri mărețe. Dar abilitatea unui astfel de dispozitiv este deblocată abia după ce creezi un ecosistem în toată locuința. Prize, becuri, electronice, litiera pisicii. Dacă se pot conecta bluetooth sau wireless, vor putea fi controlate de asistenții virtuali. Aceștia sunt amplasați strategic în locuință făcând totul mult mai plăcut privirii.

Folosește termostate moderne și cu design modern

Este cool să ai un asistent virtual montat pe tavan, dar oare ce sunt acele ecrane LCD negre, lucioase de la nivelul peretelui? Ai ghicit, acelea sunt termostatele care setează temperatura ambientală dintr-o locuință și cu cât sunt mai smart și mai noi, cu atât design-ul lor este mai special. Un termostat Salus iT500 este un exemplu excelent pentru acest exemplu. Așezat în poziție orizontală, Salus it500 este un adevărat obiect tehnologic, dar și care ajută la un design modern al locuinței.

Iar pentru cei care au nevoie de culoare albă care se potrivește extrem de bine în relație cu orice altă culoare, acest termostat Salus RT310i este de culoare albă și poate fi o soluție pentru cei care apreciază tehnologia care se află la vedere. Termostatele sunt și extrem de inteligente și smart ceea ce face experiența utilizării centralei un adevărat fenomen imersiv.

Becuri inteligente care dau tonul

Deja am depășit faza în care aceste becuri sau surse de lumină inteligente erau un trend. Acum oamenii le cunosc folosința și știu exact care sunt lucrurile care dau valoare acestora. Becurile inteligente care pot fi controlate wireless și a căror culoarea poate fi schimbată în sistem RGB sunt o adevărată investiție pentru o locuință.

Poți să schimbi instantaneu atmosfera și să modifici starea sau vibe-ul locuinței tale. Tot ce ai nevoie este de lumină. Galben pentru lucru, verde pentru gaming sau roșu pentru romantism.

Concluzie

Orice gadget poate deveni element decorativ, dar nu orice element decorativ poate fi un adevărat gadget. Alege să fii practic și să profiți la maxim de tot ceea ce îți oferă tehnologia!

 
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending