Connect with us

Life Style

Ce haine să alegi pentru bebeluși?

Published

on

Ce haine să alegi pentru bebeluși

Una dintre marile plăceri ale părinților unui bebeluș este să aleagă hainele minuscule care vor îmbrăca pe micuța lor prințesă sau micul lor prinț. Dar cum să-ți găsești drumul în tot ceea ce se face? Ce haine sunt potrivite pentru fiecare vârstă? Dimensiuni, materiale, confort… Sfaturi pentru a face alegerea potrivita pe Nannie.

Body, pijama, salopetă… universul bebelușului este vast. La fiecare vârstă corespund modele care combină confortul, farmecul și economisirea de timp pentru părinți.

Ce materiale să alegi pentru hainele pentru bebeluși?

Materialele naturale si respirabile, inul si bumbacul, sunt cele mai potrivite pentru bebelusi. Cea mai bună țesătură rămâne bumbacul pur, țesătura de bază a îmbrăcămintei pentru copii. Sfat pro: alege un bumbac moale, de exemplu un bumbac pieptănat foarte moale. Multe mărci oferă acum bumbac organic. Pijamalele din țesătură țin bebelușilor de cald. Evită materialele sintetice, care pot provoca iritații ale pielii sau chiar alergii. În plus, materialele sintetice te fac să transpiri.

Haine pentru bebelusi: mărimea potrivită

Dimensiunile sunt mai complicate. Toate mărcile au sistemul lor de mărime. Unele sunt mari, altele mici. În funcție de țară, mărimile sunt diferite: hainele fabricate în Germania și în țările din Nord sunt adesea mai mari decât în ​​România. Vânzătorii spun că, per total, hainele pentru bebeluși sunt mici. De asemenea, este indicat sa iei o marime mai are, sau chiar două mărimi mai mari în unele magazine. În special, nu cumpăra prea multe haine de mărimea 0 (naștere) sau de 1 lună: unii bebeluși le vor putea purta doar două sau trei săptămâni!

Prima vârstă: haine comode și practice

Pentru cei mici, cuvântul cheie este „practic”. Trebuie să alegi haine cu facilități de prindere: închidere cu capsă. Așa că sunt de preferat body-urile care se închid „încrucișate în față” cu un mic nod sau capsă, precum și pijamale (pijamale dintr-o bucată, cu picioare, adesea în catifea), salopete, traverse (un fel de pijamale destul de ușoare cu picioare) și salopete cu închizătoare din spate și din picioare. Este într-adevăr esențial să poți schimba scutecul copilului fără să-l dezbraci complet. Este mai bine sa cumperi haine care pot fi imbracate fara a trece peste capul bebelusului, mai ales pana la 2 luni. Dacă iei tricouri și body-uri care ii trec pe cap, trebuie să fie ușor de îmbrăcat.

Garderoba de la 6 la 24 de luni

De la 6-12 luni, poti alege haine cu nasturi sau cu fermoar: pulovere mici, pantaloni lungi din bumbac sau blugi. Nu uita, totuși, să le favorizezi pe cele care oferă confort, căldură și ușurință de întreținere. Pentru confort, îmbrăcămintea ar trebui să fie largă și ușor de pus și scos. Salopeta este ideală pentru primii pași ai bebelușului. Trebuie să te gândești la prima pereche de pantofi când copilul începe să meargă singur. Va fi apoi necesar să alegi un pantof care să-și păstreze flexibilitatea gleznei, cu talpă care nu alunecă. Piciorul bebelușului trebuie protejat prin alegerea unui model adaptat si conceput pentru el. De la 12 luni, garderoba se extinde. Alege haine rezistente si nu uita că unii copii încep să își dorească să se îmbrace singuri.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii




mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending