Ce hrană pentru câini alegeți? EnergyCanin și lecția despre hrana sănătoasă a câinelui - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Presa online

Ce hrană pentru câini alegeți? EnergyCanin și lecția despre hrana sănătoasă a câinelui

Published

on

hrana pentru caini

Suntem atât de îngrijorați de ceea ce consumăm, încât ghidându-ne după principii stricte pentru propria alimentație, facem același lucru și pentru animalul de companie. Este firesc, câinele este companion și pentru starea sa de bine suntem direct răspunzători. Alegeți EnergyCanin, sursa ideală pentru a achiziționa hrană pentru câini 100% naturală.

Față de hrana clasică, la EnergyCanin veți găsi formula specială, adaptată însă în funcție de nevoile fiecărui câine. Vorbim despre diferențe legate de vârstă, talie sau alte nevoi specifice.

Hrană de calitate, sursa vieții sănătoase

Suntem ceea ce mâncăm spunem adesea și așa este. Alegerile pe care le facem dictează cât de bine ne simțim pe termen lung, scăzând sau ridicând gradul de risc să dezvoltăm anumite afecțiuni. Același lucru se întâmplă și când vine vorba de hrana canină. Într-un mix delicios de aromă, textură și ingrediente atent alese, hrana canină disponibilă la EnergyCanin este recomandată implicit de medici veterinari. Rețetele sunt aprobate de medici veterinari și nutriționiști.

Din grijă pentru câinele de care vă îngrijiți zi de zi optați pentru hrana pentru caini de calitate. Veți descoperi la EnergyCanin hrana specifică pentru fiecare etapă de dezvoltare, pentru câini de talie mare, mică, juniori sau femele la lactație, pentru câini adulți de asemenea. Fiecare compoziție este diferită, un mix de ingrediente care va acoperi necesarul caloric al câinelui.

Știați că hrana consumată este responsabilă de starea de sănătate a câinelui?

Observați că este apatic, blana sa nu este lucioasă, digestia este îngreunată sau lentă? De vină ar putea fi chiar ceea ce consumă zi de zi. Mâncarea canină nu trebuie doar să umple stomacul, ci să ofere aportul necesar de vitamine și minerale. Aceasta este responsabilă cu efectele de moment, dar și de termen lung. Energia câinelui, starea sa de bine și bună funcționare a digestiei se numără printre aspectele ce pot fi afectate de hrana precară.

Iată de ce pungile de hrană special concepută pentru nevoile canine vor fi mereu net superioare în compoziție și efecte față de hrana umană. Este adevărat că vă face plăcere să oferiți câte o gustare patrupedului din ceea ce consumați. Dar hrana adevărată este cea pe care o puteți comanda de la enerycanin.ro. Perfecta combinație de proteină și grăsimi, compoziția naturală și faptul că este ușor digerată fac din aceste granule mâncarea ideală.

Cum puteți comanda

Din pagina oficială, exclusiv online. Furnizorul vă pune la dispoziție și informație de calitate. Aflați totodată ce cantitate de hrană este necesară câinelui, în funcție de talia sa și de greutate. Comandați mâncarea specială la sac, mai convenabilă. Din rațiuni practice veți aprecia că din același loc veți găsi mai multe tipuri de hrană, printre care și varianta pentru feline. Transportul este gratuit.

În prag de sărbători, când toată lumea își face stoc de produse și alimente, nu greșiți cu nimic dacă veți face același lucru și în ceea ce privește hrana canină. Oferta curentă o veți găsi disponibilă în pagina energycanin.ro.

Advertisement

Contact:

0749 900 400

energycanin@gmail.com

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending