Connect with us

Business

Ce inele de logodnă își doresc femeile

Published

on

Atunci când găsești persoana potrivită mai devreme sau mai târziu vine momentul în care simți nevoia să te așezi la casa ta, nu doar pentru a fi în rând cu lumea, ci pentru că așa pur și simplu așa simți. Și după cum zicea și Micul Prinț, personajul celebru din opera lui Antoine de Saint-Exupery: „Limpede nu poți vedea decât cu inimaʺ, iubirea merită să fie celebrată prin ceremonialul căsătoriei – atât de important pentru unificarea legăturii dintre cei doi.

Inelul de logodnă, martor al iubirii voastre

Înainte de nuntă însă, se cuvine să amintim de momentul logodnei – o etapă preliminară a mariajului. Momentul în care ea spune da trebuie să fie de neuitat pentru ambii parteneri, așadar totul trebuie pregătit până în cele mai mici detalii. Modul în care se privesc cei doi parteneri, emoțiile, sentimentele unice – toate sunt elemente importante ale tabloului care imortalizează cererea în căsătorie.

Preț de o clipă, simți că ai vrea să oprești timpul în loc pentru a păstra pentru eternitate acest moment al fericirii depline. Știm însă că cel mai important detaliu care nu poate lipsi din decor este inelul de logodnă.

Obiceiul purtării unei astfel de bijuterii pe degetul mijlociu de la mâna stângă își are originile în Egiptul Antic. Pe atunci, se credea că inelul de logodnă este conectat cu inima datorită venei amoris sau vena dragostei.

Mai presus de formă, de metalul ales și de pietrele prețioase, această bijuterie este un simbol etern al iubirii adevărate, sau altfel spus – un martor al dragostei care vă unește.

Un inel de logodnă pe gustul ei

Dacă vrei să o surprinzi cu adevărat, nu cumpăra orice îți cade în mână doar de dragul de a-i dărui ceva, ci alege ceva care să-i placă cu adevărat. Cu siguranță, poți găsi în online inele de logodnă la un preț accesibil.

Cu o activitate de peste șapte ani, în care a comercializat peste 10. 000 de modele inele de logodnă, magazinul E-ring acordă o atenție specială întreg procesului de concepere a bijuteriilor. Dacă te întrebi ce inele de logodnă își doresc femeile în anul 2018, ar trebui să știi că cele clasice cu o singură piatră poziționată în mijloc – denumite solitaire – încă se află în topul preferințelor acestora. Dar mai există și alte variante care le pot face ochii partenerelor să strălucească de încântare precum:

  • Three stone – sunt acele modele care au o piatră mai mare, înconjurată de două pietre de dimensiuni mai mici.
  • Halo – se referă la inelele de logodnă care au mai multe pietre prețioase, așezate în forma unei flori. În centru este poziționată o piatră mai mare sau cel puțin egală cu pietrele așezate în jurul său.
  • Side-stone – acest tip de model are o piatră așezată în centru și mai multe pietre de dimensiuni mici care se află de-o parte și de cealaltă.
  • Eternity – aranjarea pietrelor prețioase este simetrică, iar materialul utilizat este aurul de orice culoare. Pietrele sunt mici și au aceeași dimensiune pe cea mai mare parte a suprafeței inelului.

Combinațiile pot fi nelimitate – atât în ceea ce privește pietrele prețioase – diamant, smarald, ametist, rubin – cât și metalul folosit – aur galben, alb sau roz.

Femeile sunt destul de pretențioase când vine vorba despre alegerea pieselor vestimentare sau ale accesoriilor pe care le poartă. Să nu uităm cât de mult timp petrec în fața șifonierului pentru a alege cu ce să se îmbrace. Tocmai de aceea, domnilor, nu ar trebui să dăm dovadă de superficialitate atunci când alegem inelul de logodnă sau să să sărim peste această etapă. Alege-i o bijuterie deosebită și arată-i cât de mult o iubești!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending