Connect with us

Platforma Online TV

Ce noutăţi poţi urmări în septembrie pe VOYO ?

Cele mai importante competiții sportive ale momentului și toate show-urile PRO TV cu 7 zile în avans!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Toamna aceasta, VOYO continuă dezvoltarea conținutului online cu producții care pot fi urmărite în premieră, filme, cele mai iubite competiții sportive și seriale de top. 

Show-urile din grila de toamnă PRO TV se văd cu 7 zile în avans pe VOYO. Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Vocea României, Visuri la cheie și Clanul sunt doar câteva dintre producțiile pe care abonații VOYO le vor putea urmări, în exclusivitate, cu o săptămână înainte.

Sportul și competiția merg mână-n mână pe VOYO. Meciurile din UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Supercupa României la handbal –  masculin și feminin, Campionatele Europene de polo pe apă din Split, Croația, Campionatele mondiale de natație pentru juniori din Lima, Peru, și galele UFC din 11 și 18 septembrie își așteaptă susținătorii online.

VOYO continuă și în septembrie îmbunătățirea conținutului local și adaugă 10 dintre cele mai apreciate și premiate filme românești. Legături bolnăvicioase, Ursul, Despre oameni și melci, America, venim!, De ce eu ?, Lumea e a mea, Câini, Povestea iubirii, Moromeții 2 și Urma sunt disponibile în prima lună de toamnă pentru abonații platformei.

Advertisement

Celebra producție turcească Puterea destinului este deja disponibilă pe VOYO, iar luna aceasta alte 3 noi titluri, seriale cu un succes răsunător în toată lumea, vor fi adăugate: Cununa de lacrimi, Refugiul și Betty în New York.

Prima producție locală exclusivă pentru VOYO, serialul de comedie La oraș continuă cu câte un episod pe săptămână, în fiecare miercuri. Abonează-te la VOYO și nu pierde spectacolul lunii septembrie! Let’s VOYO!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending