Connect with us

UTILE

Ce pantofi ar trebui să cumperi pentru copilul tău?

Published

on

Copiii, la fel ca și adulții au nevoie de mai multe tipuri de pantofi în decursul unui an. Așa cum adulții nu stau în aceeași pereche de pantofi tot anul, nici copiii nu ar trebui să o facă. Iată ce pantofi ar trebui să cumperi pentru copilul tău pe parcursul anului, atunci când vrei să te asiguri că este mereu echipat corespunzător pentru joacă și distracție.

Cizme pentru copii pentru sezonul rece

În sezonul rece, pantofii clasici vor fi înlocuiți cu cizme pentru copii, care să îi ajute pe aceștia să se joace în voie. Poți alege cizme din materiale naturale sau din imitație de piele, sau poți opta pentru variantele din cauciuc.

Cizmele sunt perfecte inclusiv pentru sezonul ploios de toamnă. Poți opta pentru cizme de cauciuc cu imprimeuri interesante, care să îi permită micuțului tău să sară prin bălți și să se bucure de toate activitățile care îl fac fericit, fără să se ude la picioare.

Pentru sezonul rece, poți alege cizme îmblănite, care să ofere confort termic copilului. Acestea pot fi din materiale naturale sau sintetice, dar pot avea și partea de jos realizată din materiale speciale, impermeabile, mai ales atunci când știi că cel mic iubește să intre în zăpadă până la brâu.

Pantofi pentru joacă și distracție

Poți alege cei mai frumoși pantofi pentru fete pe care acestea să îi poarte zi de zi la joacă. Pantofii pot fi sport, dar pot fi și balerini cu baretă. Este important să aibă acea baretă pentru a sta în picior chiar și atunci când copilul aleargă, astfel încât să nu apară probleme și să nu se împiedice. Alege pentru joacă doar pantofi cât mai confortabili și cât mai speciali, astfel încât copilul tău să se joace în voie.

De asemenea, poți alege pantofi speciali pentru evenimente și pentru serbări, unde copilul trebuie să aibă o ținută elegantă. Doar așa, vei putea să asortezi pantofii cu restul ținutei și te vei putea bucura și tu de toate privirile admirative pe care copilul tău le primește.

Pantofi pentru copii, pentru vară

Vara este acel moment în care părinții fac cele mai ciudate alegeri când vine vorba despre încălțăminte pentru copii. Cei mai mulți părinți aleg șlapi, dar aceștia nu sunt variantele ideale pentru cei mici, deoarece se pot împiedica foarte ușor, mai ales atunci când vor să alerge în ei.

Poți opta pentru sandale cu barete care să țină piciorul fix și să nu zboare atunci când copilul aleargă. De asemenea, există și saboții pentru copii, de cele mai multe ori realizați din cauciuc, în care copilul va rămâne în siguranță, pentru că au o baretă la spate care îi fixează pe picior.

Advertisement

Indiferent de alegerile pe care le faci, este important să te asiguri că pantofii pe care îi cumperi pentru copilul tău îi oferă acestuia siguranța de care are nevoie pentru a păși cu încredere. Prin urmare, primul și cel mai important pas este acela de a măsura piciorul copilului înainte de a cumpăra pantofii.

După ce ai obținut dimensiunile corecte, va trebui doar să selectezi modelul de pantof potrivit vârstei copilului și energiei pe care acesta o are. Un copil energic, care se joacă non-stop atunci când iese din casă, are nevoie de pantofi rezistenți și cât mai siguri.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending