Connect with us

Emisiuni

Ce premii sunt puse la bătaie la „Tu urmezi!”, show-ul prezentat de Dan Negru?

Spectacolul va începe în curând, la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

În această toamnă, românii vor sta la coadă la… distracție și cultură generală, odată cu difuzarea game show-ului „Tu urmezi!”, în curând, la Kanal D! Castingul pentru acest show unic este în desfășurare, iar cei care își doresc să participe la concursul televizat și să fie față în față cu Dan Negru, o pot face accesând pagina https://casting.kanald.ro 

 Pe viitorii concurenți îi așteaptă experiența unui adevărat spectacol de televiziune, tensiunea concursului, dar și premiile uriașe puse în joc.  Acestea se vor afla pe pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, „ascunse” în niște cilindri pe care participanții îi vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru. Sumele puse la bătaie variază între 5.000 lei și 150.000 de lei, dar concurenții au șansa de a-și adjudeca și un jackpot de 100.000 de lei, dacă ajung în runda finală.

Pentru a câștiga premiile puse în joc, concurenții trebuie să dovedească faptul că au cunoștințe din domenii diferite, perspicacitate și nu în ultimul rând, atenție și viteză de reacție. De asemenea, stăpânirea de sine sub presiunea timpului este un atu foarte important în parcursul concurentului, putând face diferența dintre eșec și câștig.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending