Connect with us

ALL MEDIA

Ce probleme au oamenii în relație și cum le pot rezolva?

Avatar

Published

on

Oamenii cred că este suficient să iubești și asta va face ca relația în sine să fie armonioasă. Ăsta este un stereotip, iubirea este o componentă principală în relație, dar nu va garanta fericirea până la adânci bătrâneți. Pentru ca o relație să fie de durată trebuie ca ambii parteneri să depună efort, să facă în așa fel încât lucrurile să meargă.

Fiecare are anumite dorințe, așteptări și dacă acestea nu sunt îndeplinite atunci bucuria se transformă în nervi, supărare și frustrare. Când lucrurile persistă o perioadă mai îndelungată de timp, se poate ajunge chiar și la divorț.

Terapeuții spun că iubirea nu durează pentru totdeauna și că se transformă în funcție de ce experiențele trăiesc cele două persoane din cuplu. Nici pasiunea nu ține veșnic iar sentimentul de îndrăgostire este de asemenea trecător. Totuși oamenii se străduiesc să rămână împreună, să depășească provocările care apar în mod inevitabil în fiecare cuplu.

Motivele disputelor în căsătorie sunt: eșecurile personale, dificultățile financiare, discuții despre copii, bolile, infidelitatea, diferențele sexuale, gelozia, plictiseala, stresul, situațiile penibile, lipsa de comunicare, valorile și credințele diferite. Toate aceste probleme sunt omniprezente, apar destul de frecvent în multe cupluri.

Strategii de rezolvarea a problemelor în cuplu

Comunicarea este cheia unei relații armonioase. Prin conversație se pot rezolva multe probleme, dacă se discută calm despre ele și se caută soluții. Lipsa de comunicare apare și în cazuri de gelozie, când unul dintre parteneri este cu gândul în altă parte, sau când este atât de supărat încât devine introvertit. În ziua de azi, există multe tentații și amenințări externe, surse potențiale de seducție, de aceea apar frecvent motive de gelozie în cuplu.

În multe căsătorii se instalează și rutina, dar aceasta în sine nu este inamicul principal al distrugerii relației. Plictiseala în cuplu poate fi eliminată, dacă cei doi se străduie puțin să se adapteze și să își creeze și momente frumoase, ca altădată, când se iubeau mai mult și se completau reciproc.

În orice căsătorie apar suișuri și coborâșuri, însă acestea pot fi depășite, cu răbdare și acceptare. Ca în orice relație, începutul este captivant întotdeauna, apoi se mai pierde din pasiune, iar cei doi trebuie să facă eforturi pentru a seduce. Atracția nu dispare însă apar dezamăgiri pe parcurs, pentru că ceea ce ei și-au imaginat că va fi probabil nu coincide cu realitatea. Asta nu trebuie să distrugă relația, ei trebuie să se adapteze și să construiască mai departe, urmărind succesiunea lucrurilor care este totuși interesantă.

A cere scuze când greșești este cea mai bună metodă de a-ți salva relația, acest gest va fi apreciat de cealaltă persoană. Atunci când apar orgolii și discuții interminabile este destul de greu să se ajungă la o împăcare. Cel mai bine este să se discute cu calm, atunci când starea de nervi a trecut.

Scuzele ajută pentru calmarea situației, ele dezarmează cealaltă persoană. Cu siguranță trebuie să ai tărie de caracter să-ți ceri scuze, mulți nu o fac din orgoliu și mândrie. Pentru bărbați este destul de dificil să-și recunoască greșelile cel puțin atunci când se discută despre ele și în mod obiectiv. De regulă, ei au nevoie de timp pentru a se gândi mai mult și pentru a avea capacitatea de a spune “Scuze”.

Experții cred că într-o căsătorie normală, un cuplu poate lupta pentru orice și poate rezolva orice problemă. De obicei certurile și sentimentele negative se calmează dacă fac dragoste, este ca un fel de ritual iertător. Unii chiar apelează la câteva tertipuri pentru a condimenta relația, pentru a reaprinde flacăra iubirii, cum sunt lumânările parfumate sau uleiurile cu arome afrodisiace care îți îmbie simțurile de pe acest site. Cert este că ambii parteneri dintr-un cuplu tânjesc după mai multă apropiere, dragoste, intimitate, sexualitate. Acesta este motivul pentru care probabil apar și multe conflicte între ei.

Pentru a merge mai departe este important ca fiecare să înțeleagă nevoile celuilalt. Când te afli într-o relație de cuplu trebuie să ai răbdare, să împărtășești aceleași așteptări cu persoana iubită. Este nevoie de multă atenție și grijă pentru a nu răni sentimentele celuilalt și de capacitatea de a empatiza. Secretul unei relații fericite constă în principal într-o bună comunicare, astfel se poate găsi soluție la toate disputele create.

 

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

CANCAN.RO: Coronavirusul loveşte din nou! Andreea Esca a fost confirmată pozitiv!

Avatar

Published

on

            Andreea Esca s-ar afla printre angajații PRO TV care sunt infectați cu noul coronavirus. Potrivit surselor CANCAN.RO, vedeta postului ar fi luat virusul de la o petrecere pe plajă, organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea.

 

Confirmarea vine la doar două zile de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai mulţi angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze însă, numele. Surse medicale au declarat că vedeta Știrilor PRO TV ar fi deja internată.

 

Imaginile de la petrecere, difuzate la Măruță

La evenimentul cu mai mult de 50 de persoane invitate, nimeni nu părea interesat de păstrarea regulilor sanitare. Într-un material video, difuzat pe 30 iunie, în emisiunea „La Măruță”, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Mai târziu, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influenceri.

Andreea Esca, alături de fiica sa

Andreea Esca a fost la inaugurarea resortului, alături de fiica sa, Alexia. Tânăra a postat imagini înainte de concertul Deliei. „Ne-am făcut formație: «SUPERBE NON STOP». Am avut plăcerea de a cânta în deschiderea Deliei! @delia. Pentru concerte DM @andreeaesca !”, a scris Alexia Eram, pe Instagram. De altfel, evenimentul a fost mediatizat de PRO TV, care a avut și o echipă de filmare care a luat interviuri participanților.

 

Ce anunța Pro TV vineri, 10 iulie

Postul de televiziune Pro TV a trimis un comunicat de presă prin care a informat că mai mulți angajați au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Mai mult, potrivit aceleiași surse, testările continuă încă pentru cei care au intrat în contact cu angajații deja confirmați. După confirmarea acestor cazuri, s-a luat imediat măsura dezinfectării tuturor suprafețelor, a sediului și a tuturor mașinilor companiei.

 

„Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”, a transmis postul de televiziune.

 

Sursa CANCAN.RO:

https://www.cancan.ro/a-primit-rezultatul-testului-andreea-esca-confirmata-100-cu-noul-coronavirus-20242646

 

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

PRO TV intensifică măsurile împotriva transmiterii COVID-19!

Avatar

Published

on

În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor.

 

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

 

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor.

 

Vom continua să respectăm cu strictețe măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei.

Le dorim colegilor noștri multă sănătate.

#NeFacemBine

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

Execuția forajului și echiparea acestuia cu pompă submersibilă – pachetul complet oferit de Eco Drill

Avatar

Published

on

 

Cu peste un deceniu de experiență pe piața de profil din România, Eco Drill este un nume emblematic la capitolul foraje profesionale în orice tip de sol, de orice duritate. Portofoliul lor de servicii cuprinde realizarea puțurilor de adâncimi variabile, montarea și mentenanța sistemelor de pompare profesionale, dar și montarea sistemelor de energie neconvențională. Tot aici se poate aminti și de prelevarea probelor de sol, monitorizarea apei, micropiloni, consolidări și nu numai.

Cei aflați în căutarea unei firme ce oferă servicii calitative de forare puțuri de apă trebuie să afle că echipa Eco Drill se poate deplasa oriunde în țară. Experții în domeniu nu se limitează doar la execuția forajelor. La cerere, aceștia se pot ocupa și de echiparea acestuia cu pompă submersibilă, astfel că serviciul oferit să fie complet în final.

Informații utile despre serviciul foraje puțuri apă

Experții în domeniu de la Eco Drill se ocupă de realizarea puțurilor de apă de mică adâncime, dar și de mare adâncime. Fiecare tip de puț în parte vine la pachet cu o serie de avantaje, dar și de dezavantaje. Pe scurt, în cazul puțurilor de mare adâncime, riscul de contaminare a apei tinde spre zero, fiind astfel mai avantajoase.

Specializați din două tehnici complexe de foraj, cei de la Eco Drill prestează acest serviciu oriunde în țară, indiferent de litologia solului sau duritatea acestuia. Calitatea și rapiditatea sunt doar două dintre avantajele de care clienții beneficiază de pe urma colaborării cu experții în domeniu.

Forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid și forajul uscat cu ciocan de fund sunt cele două modalități complexe și dificile pe care cei de la Eco Drill le folosesc pentru a obține apă prin foraj. Informații exacte despre fiecare în parte regăsesc cei interesați pe ecodrillforaje.ro.

Echiparea forajului cu pompă submersibilă și accesoriile aferente – specialitatea experților

După finalizarea forajului, cei de la Eco Drill se pot ocupa și de montarea pompei submersibile perfectă pentru puțul în cauză, oferind astfel un serviciu ciclic, complet. Odată aleasă colaborarea cu experții în domeniu, aceștia vor elibera o fișă de execuție cu toți parametrii forajelui, adâncimea de montare a pompei submersibile și debitul acesteia.

Echipamentul montat va fi compus, după cum s-a spus, din pompa submersibilă, alături de vasul de expansiune, țeava de refulare, tabloul electric cu senzori de nivel, cablul electric, şufa de ancorare, regulatorul de presiune, manometrul, fitingurile și izolatorii impermeabili.

Celor interesați le este recomandat să le solicite celor ce au realizat forajul ajutor la montarea sistemului de pompare. Intervențiile amatorilor pot strica totul, iar asta nu poate însemna decât pierde de timp și de bani.

În cazul în care nu se respectă fișa de execuție sau se suprasolicită forajul cu o pompă prea mare, aceasta se poate bloca în foraj. Puțul va fi colmatat, iar problemele vor curge în șir.

De aceea, cei de la Eco Drill se oferă se presteze acest serviciu complet – foraj + montare sistem de pompare. Cei interesați regăsesc și mai multe detalii în acest sens pe ecodrillforaje.ro.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0