Connect with us

A-Z NEWS

Ce promite PRO TV pentru 2015: „Anul viitor va aduce schimbări, modificări şi îmbunătăţiri în grila de programe a tuturor staţiilor TV”

Published

on

 În 2014 PRO TV a gândit mai liber ca niciodată! Ştiri, divertisment, emoție, acțiune au fost câteva din coordonatele care au definit grila PRO TV în acest an. Românii s-au putut bucura de filme de top, premiere și blockbustere ce au oferit un adevărat spectacol de acțiune, aventură, comedie, suspans, mister și dramă. Emisiunile și programele favorite ale românilor au fost on-air, cu un aer şi un look nou pe care toți cei din fața televizoarelor le-au putut vedea.

Show-uri precum Vocea României, Românii au talent şi MasterChef au demonstrat în cifre că sunt cele mai bune emisiuni pe care telespectatorii le pot urmări la televizor! Nu au lipsit noutăţile: emisiunea Visuri la Cheie a adus emoție la intensitate maximă, completând de minune săptămâna perfectă, la PRO TV.

“Anul 2014 a avut la bază inovaţie, eficienţă şi ridicarea la standard de excelenţă a calităţii producţiei. Aceste valori s-au regăsit în grila şi producţiile noastre, care au adus în faţa televizoarelor milioane de români”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV SA.

Pentru anul 2015 strategia de business vizează consolidarea portofoliului printr-o poziţionare clară a staţiilor mai mici, care vor veni cu o ofertă premium adresată publicului ţintă. “Este natural pentru o organizaţie să îşi dorească susţinerea întregului portofoliu, şi nu doar a brandului principal. Anul viitor va aduce schimbări, modificări şi îmbunătăţiri în grila de programe a tuturor staţiilor TV din portofoliul nostru. În plus, vom aborda o politică de promovare susţinută a canalelor mai mici pe cele principale, astfel încât să facem cunoscută oferta acestora către publicul relevant.”, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV SA.

Anul ce urmează va fi unul al noutăţilor, inovaţia rămânând coordonata principală atât în construirea grilei, cât şi în strategia de programare. PRO TV va reinventa televiziunea din România în 2015, cu formate renumite la nivel internaţional, producţiile având un rol major în grila anului viitor. Show-uri noi precum “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (“I’m a celebrity… Get me out of here!”, format deţinut de ITV) sau Tumble (format deţinut de BBC, lansat în 2014 în UK) vor fi produse de PRO TV, însă nu vor lipsi din grilă cunoscutele producţii Românii au talent, MasterChef, Vocea României, Visuri la Cheie, Las Fierbinţi.

“Inovaţie – uşor de spus şi greu de făcut atunci când ani la rand ai setat trenduri şi deschis noi drumuri. Însă nu imposibil, iar asta va demonstra PRO TV în anul ce vine. Formate noi, filme de top, ştiri profesioniste şi multe alte surprize vor oferi telespectatorilor toate motivele pentru a se distra, a trăi emoţia şi a simţi suspansul în fiecare zi, în faţa televizorului”, a completat Aleksandras Cesnavicius.

Oferta de televiziune a PRO TV SA acoperă o categorie largă de public, cu conţinut dedicat pe gustul fiecărui român: PRO TV, Acasă TV, Acasă Gold, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, Sport.ro şi MTV România.

Acasă TV, primul canal de televiziune românesc dedicat publicului feminin, va continua să difuzeze cele mai bune telenovele internaţionale. Printre noutăţile anului viitor se găsesc La Gata (Televisa), Los Miserables (Telemundo), Las Bravo (Azteca), dar şi seriale turceşti cu audienţe impresionante în întreaga lume. Una dintre cele mai spectaculoase poveşti de dragoste vine la Acasă TV în 2015. Puterea destinului, un serial unic care prezintă o poveste impresionantă de dragoste ce surprinde în detaliu lupta dintre societatea modernă si tradiţiile turceşti. În premieră, primele episoade ale serialului Acasă TV Puterea destinului vor putea fi vizionate pe PRO TV, începând cu 5 ianuarie.

Acasă Gold, la mai puţin de 4 ani de la lansare, devine postul TV ce oferă seriale variate, potrivite tuturor gusturilor. Atât serialele româneşti, cât şi serialele internaţionale de comedie, acţiune, familie sau romantice vor atrage în faţa televizorului întreaga familie: de la bărbaţi şi femei, până la copii, tineri sau bunici.

PRO Cinema, adresat în exclusivitate iubitorilor de film, îşi va consolida anul viitor oferta de filme, venind cu o selecţie variată de titluri. În 2015 serile Pro Cinema vor aduce două filme în prime time.

Sport.ro, canalul preferat al bărbaţilor din România, va continua să dea ora exactă în sport şi anul următor. Mai mult, bărbaţii vor găsi o ofertă nouă de conţinut atractiv.

PRO TV Internaţional rămâne legătura românilor de peste hotare cu ţara lor, prin intermediul ştirilor şi emisiunilor de divertisment locale. MTV, cel mai puternic brand de muzică de pe piaţa televiziunii din România, va continua să aducă muzică, cultură urbană, divertisment şi cele mai importante evenimente muzicale româneşti şi internaţionale.

Advertisement

Cu aceste premize, alături de vedetele îndrăgite de milioane de români şi de o adevarată echipă de profesionişti, în 2015 vom scrie o nouă pagină de succes în istoria televiziunii.

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending