Ce ritual zilnic au Pepe și Dorian Popa, înainte să intre în direct, la “Gashka mare”: fac baie în piscină, laolaltă cu spectatorii - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Ce ritual zilnic au Pepe și Dorian Popa, înainte să intre în direct, la “Gashka mare”: fac baie în piscină, laolaltă cu spectatorii

Published

on

Să prezinți zilnic o emisiune de vară, în direct, din cel mai mare parc acvatic din România are, cu siguranță, avantajele sale. Unul dintre ele: să te răcorești în piscină, de mai multe ori, înainte și după ce ieși din emisie. Este cazul lui Pepe, prezentatorul emisiunii “Gashka mare”, care se difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, la Antena 1, și a bunului său coleg, Dorian Popa.

 

Acesta este ritualul nostru zilnic. Ajungem la Divertiland, facem ședința cu producătorii, probele de sunet și pe cele de cadru și apoi, în jur de ora 16.00, înainte să intrăm în direct, facem o baie laolaltă cu publicul care vine să ne vadă. Imediat ce se termină emisiunea, sărim înapoi în piscină”, spune Pepe.

 

Nu doar bucureștenii vin la parcul acvatic de distracții să-i vadă în carne și oase pe Pepe, Dorian Popa și Theo Rose, și pe invitații lor, la “Gashka mare”, ci și mulți alți spectatori din localități precum  Pitești, Ploiești și Giurgiu.

 

Mă bucur să descopăr zilnic, printre spectatori, oameni veniți din alte orașe, special să ne vadă. “Dacă tot ai spus la televizor să venim, am venit!”, așa îmi spun oamenii când mă văd, pe malul piscineiadaugă Pepe.

 

La “Gashka mare”, două familii sau două găști de prieteni se duelează într-o competiție extrem de haioasă, cu jocuri de vară, quizz-uri și provocări “pe apă”. Fiecare tabără este condusă în “luptă” de câte un căpitan pe măsură, gata să o susțină în fiecare clipă, Dorian Popa și Theo Rose. Competiția este presărată cu momente artistice susținute de invitații speciali. Gazda show-ului difuzat de Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, este Pepe.

 

Advertisement

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending