Connect with us

ADVERTORIALE

Ce rol au jucăriile educative în viața copiilor noștri? Să descoperim gama de la Bebeluc

Published

on

jucarii educative bebeluc

Jucăriile colorează viața unui copil. Aproape că nu ne putem imagina ca un copil să își petreacă copilăria fără să aibă parte de jucării. Așa că alegem de toate tipurile, uneori specific păpuși pentru fete și mașini pentru băieți.

Industria jucăriilor este foarte variată la ora actuală, așadar mizați mai degrabă pe jucării educative. Acestea le veți găsi disponibile și în magazinul online bebeluc.ro. Haideți să vedem și rolul acestora, dacă veți alege un set experimente copii sau alte tipuri de jucării.

Ce rol au jucăriile educative?

Despre aceste jucarii educative putem spune că sunt cele care combină utilul cu plăcutul și îl ajută pe copil să descopere lumea înconjurătoare printr-un mod simplu, adaptat vârstei sale. Descoperă noi soluții, învață despre lucruri, își însușește diverse cunoștințe. Rezolvarea unor probleme se întâmplă într-un mod mai simplu, dar și distractiv.

Gama de jucării educative este o alternativă a privitului la televizor sau alte ecrane. Copiii nu au mare lucru de învățat uitându-se ore în șir la televizor, pentru că sunt simpli privitori în această experiență. Alegeți în schimb să le stimulați interesele, dezvoltarea cognitivă prin diverse jocuri. Unele le exersează motricitatea fină și grosieră, altele le exersează răbdarea și capacitatea de a lucra în echipă, de a găsi soluții rapide, de a se adapta în diverse situații. Iată câteva din beneficiile jocurilor educative.

Ce jucării educative alegeți?

Țineți cont de vârstă și de interesele unui copil. Pasiunile sale sunt un aspect de luat în considerare, căci astfel va fi din start curios și interesat să încerce un joc nou. În cadrul magazinului online bebeluc.ro veți găsi atât de multe variante de unde să vă inspirați.

Urgență sau nu? Set de cărți de joc ilustrate despre cum să reacționăm în anumite contexte –  iată un set interesant pentru un copil de minim 4 ani. Va deprinde mai ușor, prin ilustrații, ce ar trebui să facă în cazul unor situații de urgență. În general jucăriile vizuale îi atrag pe copii. Încă de la vârste fragede contrastul culorilor puternice atrag și îi fac curioși pe copii.

Păpuși diverse – orice copil adoră ideea de bebeluș în miniatură, de jucărie. Unii părinți vor considera că doar fetele ar trebui să se joace cu păpușile. Așa să fie oare? Păpușile de mână sunt potrivite atât pentru fete, cât și pentru băieți. Rolul acestora, cu diversele lor texturi, va fi de stimulare a motricității fine.

Puzzle-urile sunt și ele în topul preferințelor. Diversitatea acestora vă permite să alegeți ceva potrivit pentru orice vârstă, iar tematica acestora poate fi de asemenea diversă. Veți găsi la bebeluc.ro puzzle-uri cu animale, copii, cu noțiunea timpului sau legume din grădină.

Oferiți copiilor context potrivit pentru a învăța ceva nou în fiecare zi!

Adulții sunt direct răspunzători de modul în care un copil își petrece timpul. Este insuficient să îi spuneți să oprească tv-ul. Pentru că astfel doar pasați responsabilitatea aceasta în terenul copilului. Oferiți alternative de la privitul la tv sau telefon și alegeți deci jucării educative. Acestea vor oferi copilului șansa de a descoperi ceva nou în fiecare zi.

Contact:

Advertisement

office@bebeluc.ro 0785 277 777

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending