Connect with us

Vedete

Ce s-a ales de Dana Nălbaru, artista de la Hi-Q iubită de milioane de români. Ce face acum, după ce a renunțat la viaţa publică

Dana Nălbaru s-a pocăit

Published

on

Foto Credit: f

Ce face în prezent Dana Nălbaru, artista din fosta trupă ”Hi-Q”, îndrăgită de milioane de români. Și-a schimbat complet stilul de viață.

Dana Nălbaru făcea furori la începutul anilor 2000, alături de colegii săi din trupa Hi-Q, Mihai Sturzu și Florin Grozea. Melodiile formației au ajuns hituri și pot fi recunoscute și astăzi cu ușurință de milioane de români. Ce s-a ales, însă, de faimoasa artistă, acum în vârstă de 46 de ani.

Ce mai face Dana Nălbaru de când a renunțat la trupa Hi-Q

Celebra interpretă este căsătorită din 2005 cu Dragoș Bucur, actor și prezentator al proiectului TV, ”Visuri la Cheie”, de pe Protv. Împreună cu el are trei copii, doi ai lor, biologici, iar unul adoptat. Aceștia nu merg la școală pentru a învăța, ci urmează un regim ”homeschooling”. În spațiul public s-au iscat controverse pe seama acestui subiect și nu numai.

Mulți îi critică pe Dana Nălbaru și pe Dragoș Bucur din cauză că au ales să-și educe singuri copiii. La un moment dat, solista explica și motivul din spatele acestui demers. Sistemul de învățământ românesc îi nemulțumește și consideră că nu le-ar pune în valoare cunoștințele copiilor.

Fiul Danei Nălbaru știe să scrie de la 3 ani

Dana Nălbaru a mărturisit că fiul ei, Kadri, a învățat de la 3 de ani să scrie alfabetul, în doar două ore, iar la șase ani deja citea câte o carte pe zi. Mai mult, a învățat de unul singur engleza și deține vaste cunoștințe din fizică, biologie sau chimie. Dana Nălbaru se simte depășită de cel mic la capitolul inteligență.

”La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere.

Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă”, a declarat interpreta.

Dana Nălbaru, criticată pentru felul cum arată

Dana Nălbaru s-a ales și cu reproșuri pe seama aspectului fizic. De câteva ori a fost surprinsă în spațiul public altfel decât și-a obișnuit publicul în anii de apogeu muzical. Fanii i-au atras atenția că are prea multe riduri și că nu se mai aranjează.

Dana Nălbaru s-a pocăit

Pe lângă toate acestea, de peste 13 ani, Dana Nălbaru și-a schimbat religia. Face parte dintr-o sectă, unde i se dedică în totalitate lui Dumnezeu. La 33 de ani, artista s-a botezat și a decis să se retragă din viața publică, dându-și seama că nu este făcută pentru un astfel de mediu.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending