marți, februarie 20, 2024
More
  AcasăA-Z NEWSCe se intampla atunci cand seful celei mai mari companii aeriene intra...

  Ce se intampla atunci cand seful celei mai mari companii aeriene intra sub acoperire

  oi, de la 21:30, telespectatorii vor afla cum se desfășoară activitatea în cea mai mare companie aeriană din România, după numărul de pasageri! Ce trebuie să facă un însoțitor de bord în timpul zborului? De ce se întâmplă câteodată ca benzile pentru bagaje să se blocheze la check-in? Care sunt lucrurile care pot fi îmbunătățite și cine sunt angajații care se comportă exemplar cu clienții lor?

  În această seară, Șef sub acoperire este Oana Petrescu, Director General Blue Air. După ce a lucrat în organizații nonguvernamentale și în domeniul bancar, Oana Petrescu a ajuns în compania pe care o conduce ca Director Financiar, ulterior fiind promovată la cârma întregii firme. Este o femeie determinată, ambițioasă, soție și mamă a două fete.

  Pe perioada în care a intrat sub acoperire, Oana Petrescu a susținut că este lector universitar, in cadrul unui parteneriat de lungă durată pe care compania pe care o conduce îl are cu una dintre cele mai mari facultăți din România. Scopul prezenței “lectorului universitar” a fost pentru a adapta programa predate studenților, astfel încât să fie cât mai relevantă pentru aceștia.

  Astăzi, de la 21:30, la PRO TV este o nouă ediție Șef sub acoperire, un experiment social fără precedent în România!

   

  Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

  Andrei Paul Lazarovici - Redactor

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente