sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuni“Ce se întâmplă doctore?”, din 27 septembrie un nou sezon la PRO...

  “Ce se întâmplă doctore?”, din 27 septembrie un nou sezon la PRO TV

  Sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 10:30, Oana Cuzino revine cu un nou sezon al emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”.  Sfaturile medicilor se transformă în informație pură, iar mâncatul și mișcarea sunt analizate în amănunt. Astfel, telespectatorii vor întelege mecanismele din spatele unor experiențe zilnice. Vom afla care sunt regulile alimentare pe care mama natură le-a scris în ADN-ul uman încă de acum 150 de mii de ani și pe care o întreagă industrie alimentară, sprijinită de tehnologie, nu le poate schimba.

  În prima ediție o vom întâlni pe Loredana, iar discuția cu ea va fi una incitantă. Vom încerca împreună să analizăm legătura dintre vocea unui artist de succes și psihicul celui care ascultă.

  Tot sâmbătă, telespectatorii o vor cunoaște pe românca ce a adus din Elvetia fitness-ul la bară, sport care are toate șansele să devină disciplină olimpică. Mai presus de orice, însă, acest tip de mișcare păzește organismul de o serie de afecțiuni, în frunte cu diabetul.

  „Noul sezon despică firul în patru! Pornind de la mituri privitoare la sănătate, încercăm să deslușim adevărul, dincolo de enunț. De exemplu, mă întreb dacă putem inversa efectele biologice ale trecerii timpului, cum putem aplica zi de zi, principiile “healthy aging”, adică să  îmbătrânim frumos și sănătos. Ce înseamnă cu adevărat o cură de slăbire, cât de real este pericolul vaccinarii, cum prevenim sau combatem problemele legate de fertilitate, care sunt prejudecățile legate de creșterea copiilor, ce persistă chiar și în ziua de azi. Acestea, alături de multe altele vor fi subiecte pe care noi le vom aborda.”, declară Oana.

  O persoană specială pe care o vom cunoaște în emisiunea de sămbătă este Izabela, fetița pe care Oana a adoptat-o de la distanță, prin intermediul programului World Vision România, „Donator de viitor”. De curând, Izabela a vizitat-o pe Oana în București, aceasta fiind prima sa călătorie. Cele două au mers împreună sa cumpere rechizitele necesare începerii școlii. Emoțiile Oanei la întâlnirea fetiței cu ochii albaștri care te cuceresc prin limpezimea lor (așa cum declară chiar vedeta TV) rămân la fel de mari la orice revedere cu micuța.

  Oana Cuzino_4

  Fiecare emisiune va beneficia de invitați speciali:

  „Vom face cunoștință și cu vedetele care dau tonul în sănătate și frumusețe, dar și cu nutriționiști și antrenori de fitness. Alături de ei testăm cele mai noi diete, rețete, alimente, gadgeturi de health & fitness, cure de detoxifiere și de întărire a imunității, explorăm soluții de dezvoltare personală, hobby-uri, yoga, meditație. Vă invităm și la sesiuni de “healthy cooking”, alături de bucătari celebri, vedete sau personalități din diverse domenii. Să avem un sezon… sănătos!”, completează Oana.

  Așadar, „Ce se întâmplă doctore?” este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

  „Ce se întâmplă, doctore?” revine cu un nou sezon ce începe sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 10:30, la PRO TV.

   

  Laura Anton - Redactor

  laura.anton@radardemedia.ro

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente