Connect with us

ȘTIAI CĂ...?

Ce se intampla vara asta in lumea DJ-ilor? Aflam de la Petrut Nechifor la TVR 3

Published

on

Reclame

Indragitul om de radio Petrut Nechifor va fi invitat permanent al emisiunii “Daruieste Romanie!”, prezentata de Carmen Tarnovanu la TVR 3, unde va realiza o rubrica despre “Ce se intampla vara aceasta in lumea DJ-ilor”.

Tot Petruț Nechifor îi va învăța pe ceilalți invitați în emisiune, cum se mixează la platane. Deci, fiecare dăruiește din cele mai frumoase experiențe, care, împreună, vor desena, în direct, vineri de vineri, de la ora 20.00, la TVR3, cele mai frumoase întâlniri, dintr-o vară în care ne propunem să acceptăm aceeași provocarea – Dăruiește Românie!

Petrut Nechifor are o experienta de peste 15 ani in mass-media, fiind jurnalist, dar si realizator al multor emisiuni la Radio DEEA.  

“Emisiunea „Dăruiește Românie!”, pe care o realizez și o moderez de 11 sezoane, este un proiect pe care l-am început în 2018. Când am gândit acest spectacol de televiziune, într-un format de divertisment, am plecat de la dorința de a oferi românilor partea cea mai frumoasă și mai sensibilă a acestei țări: cultura artistică, prin artiștii ei consacrați sau debutanți, dar promițători.”, a declarat Carmen Tarnovanu, realizatoarea emisiunii “Daruieste Romanie!”.

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending