„CE SEARĂ MINUNATĂ!”, Revelion TVR 2 la Circul Metropolitan București - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

„CE SEARĂ MINUNATĂ!”, Revelion TVR 2 la Circul Metropolitan București

Published

on

Foto Credit: TVR

            Muzică și divertisment de calitate, umor de ieri și de astăzi, momente captivante din arena Circului Metropolitan București, executate impecabil, decoruri și costume strălucitoare, dar și vedete cunoscute precum Paul Surugiu-Fuego, Corina Dănilă, Mirela Zeța, Dragoș Huluba, Marius Rizea, Sofia Vicoveanca și mulți alții se numără printre atracțiile Revelionului petrecut alături de TVR 2. Filmele și concertele completează oferta și vă îndeamnă să rămâneți și în noaptea dintre ani în faţa micilor ecrane.

 

 

Startul petrecerii se dă vineri, 31 decembrie, de la ora 20:00, cu o ediție specială „Gala umorului”. Ne vom amuza alături de gazdele Mirela Zeța, Corina Dănilă, Dragoș Huluba și Marius Rizea și vom urmări surprize comice în premieră, dar și momente umoristice antologice, special alese din revelioanele înregistrate de-a lungul a cinci decenii în studiourile Televiziunii Române.

 


De la ora 22:00, TVR 2 vă invită la cel mai strălucitor Revelion: „CE SEARĂ MINUNATĂ!”, o explozie de energie, momente speciale, muzică bună și varietate în arena Circului Metropolitan București. Alături de Paul Surugiu-Fuego și invitații săi vom sărbători atât cei 65 de ani ai Televiziunii Române, cât și cei 60 de ai Circului Metropolitan București, într-o coproducție plină de culoare.

 

 

Veți putea urmări numere captivante de circ, unice, executate de artişti laureaţi ai festivalurilor de circ naţionale şi internaţionale. Buna dispoziție este asigurată de patru personaje buclucașe, interpretate de Fuego, Nico, Alin Gheorghișan și Bianca Patrichi, care vor spune cu umor povestea Revelionului perfect: „CE SEARĂ MINUNATĂ!”. Nu vor lipsi muzica bună, dinamică și nici duetele inedite, unele dintre acestea în primă audiție.

Advertisement

Cea mai frumoasă petrecere românească va intra în casele voastre, într-o seară în care, din arena Circului trecem în noul an cu bucurie alături de artiștii Sofia Vicoveanca, Ovidiu Komornyik, Andreea Voica, Nico, Vlăduța Lupău, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Raoul, Ionuț Galani, Stela Enache, Daniela Gyorfi, trupa Akord, Ion Ghițulescu, Constantin Lătărețu, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoiagă, Alexandru Brădățan, Alin Gabriel Matei, Gabriel Dumitru și Alin Gheorghișan. Printre invitați îl veți recunoaște și pe regretatul Petrică Mâțu Stoian, în ultima sa apariție la TVR.

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending