Connect with us

Vedete

Ce spun Eliza şi Cosmin Natanticu despre participarea lor la Te cunosc de undeva!

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o mulțime de surprize şi, totodată, o mulţime de provocări pentru cele opt cupluri de artişti#NăscuţiPentruSpectacol. Transformări, surprize, dar şi temeri majore sunt doar câteva dintre ingredientele noului sezon al show-ului care a ajuns deja la majorat. 

Eliza şi Cosmin Natanticu pornesc în spectaculosul joc al transformărilor puşi pe şotii, dar şi cu multe temeri legate de provocările pe care le-a pregătit ruleta. „Sunt absolut convinsă că ne vom distra foarte tare, că o să leşin de râs cu soţul meu, mai ales când va veni şi primul travesti, când va trebui să se epileze!”, a glumit Eliza, în vreme ce Cosmin a completat: „Eu cred că o să fiu mai exigent cu ea, pentru că eu sunt competitiv. Teama mea cea mai mare e de creionul dermatograf, nu suport să te apropii de mine, trebuie să mă lege de scaun dacă se apropie cu dermatograful de mine. Plus faptul că eu nu am răbdare, în general, mă cunosc şi ştiu care sunt punctele mele slabe”. 

Iar dacă Eliza îşi doreşte de la ruletă personaje cu voci puternice, Cosmin are cu totul alte aşteptări: „Dacă aş putea, aş vrea să primesc doar personaje din showbiz care nu prea cântă, că slavă Domnului are Ruli de unde alege! Chiar  mi-e frică să nu câştig acest sezon, pentru că după mi-o iau în cap şi chiar cred că ştiu să cânt, lucru pe care îl face foarte bine soţia mea. Pentru că sunt conştient că vocea în acest cuplu este Lizi, iar eu sunt un accesoriu de lux!”, a mai completat Cosmin, care a şi dezvăluit că cel mai greu până acum i s-a părut să renunţe la barba pe care o poartă de foarte multă vreme. 

Ce provocări le-a pregătit ruleta Elizei şi lui Cosmin, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, începând din 10 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

Advertisement

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor: Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending