Connect with us

Emisiuni

Ce spun prezentatorii „Dimineața cu noi” de la Kanal D după prima ediţie live ?

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Prima ediție a matinalului „Dimineața cu noi” a debutat în forță! Busucu, George Tănase, Viviana Sposub și Patrizia Paglieri au făcut atmosferă de zile mari în platoul celui mai fresh show al momentului! Au râs cu poftă, au dansat, și-au primit invitații cu bună-dispoziție și nu au ratat bucatele delicioase preparate de Patrizia, special pentru această primă ediție a emisiunii.

Imediat după ce au ieșit din emisiune, prezentatorii au fost aplaudați la scenă deschisă de colegii de platou şi de întreaga echipă de producție. Tortul special pregătit pentru aceste momente a fost și el în centrul atenției, un răsfăț dulce, binemeritat de energica echipă a matinalului.

Advertisement

Când a început numărătoarea inversă, în cască, tremuram tot!”

Prezentatorii „Dimineața cu noi” au oferit, la cald, imediat după încheierea primei ediții a emisiunii, câteva impresii pe care le vor ţine minte multă vreme de aici încolo. În cazul lui George Tănase, emoțiile au fost la apogeu pentru că aceasta a fost și prima lui emisie în direct. 

„Foarte multe emoții am avut, când a început numărătoarea inversă, în cască, tremuram tot. Dar când am intrat în direct, m-am relaxat. Mi-a plăcut foarte mult, m-am simțit extraordinar alături de colegii mei!”, a spus George.

„A fost genial, totul a ieșit foarte bine; am râs, ne-am distrat, am dansat, am cântat”, a adăugat Viviana Sposub.

Advertisement

„Ne vom relaxa și mai mult de aici înainte, iar emoțiile pe care și eu le-am simțit din plin sunt firești și chiar ne ajută. În momentul în care vezi echipa și oamenii din spatele camerelor zâmbind, înseamnă că rezultatul este cel bun. Ce mai așteptăm acum este ca oamenii să se uite la noi în continuare, să ne fie alături și să ne susțină”, a adăugat Bursucu.

Patrizia Paglieri și-a răsfățat colegii cu mușchiuleț de porc în crustă de fistic și piper verde 

Chef Patrizia Paglieri și-a delectat colegii de platou cu un preparat delicios, pe care l-au gustat imediat după ce au ieșit din filmare. „Am gătit un mușchiuleț de porc în crustă de fistic și piper verde, cu cartofi gratinați și ceapă caramelizată. Un deliciu!”, a spus Patrizia.

Advertisement

Nu pierdeţi, de luni pâna vineri, „Dimineaţa cu noi”, de la ora 8:00: matinalul care ne face ziua mai frumoasă, prezentat de un trio plin de energie şi umor: Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending