Connect with us

Analize

Game show-ul “Ce spun românii” – lider de audiență în primele patruzeci de ediții ale noului sezon

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Primele patruzeci de ediții ale celui de-al doilea sezon Ce spun românii au adus în casele telespectatorilor multă distracție, răspunsuri amuzante, familii frumoase și surprize cât cuprinde. 

Cele patruzeci de ediții ale sezonului doi Ce spun românii au fost urmărite, în medie, de aproape 1 milion de telespectatori la nivel național, show-ul fiind lider de audiență pe toate categoriile de public.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat în perioada 4 ianuarie – 26 februarie 2016 o medie de 3.8 puncte de rating și 18.7% share, în timp de postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1 a obținut 3.1 puncte de rating și 15.3% share.

„Au fost două luni fenomenale. Ne așteptam? Da și nu. Adică speram ca un format curat și bine produs să placă și ne așteptam să ne găsim un loc bun în audiențe. Ne bucură mult să fim lideri de audiență, ne face să mergem mai departe cu încredere în faptul că o emisiune în care oamenii nu se ceartă, în care își vorbesc frumos, în care încearcă să câștige în cel mai prietenos mod cu putință… are așa succes. Pe viitor, nu știu, ce știm noi este că ne vom vedea de treabă și vom face aceleași lucruri pe care le-am făcut și până acum. Normal că mă bucură că am reușit să dăm deja două mari premii în acest sezon, sper să se întâmple cât mai des, mai ales că avem în studio familii care joacă bine și merită să câștige.”, a declarat Cabral.

În emisiunile difuzate până în momentul de față în noul sezon, două familii au reușit să câștige câte cinci ediții consecutive și să intre în posesia marelui premiu, însă toate familiile concurente au intrat în competiție pline de entuziasm, s-au distrat și au încercat să ghicească răspunsurile aflate pe panou.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, telespectatorii află ce spun românii, alături de concurenți amuzanți și plini de energie, care luptă cu zâmbetul pe buze pentru premiile puse în joc, dar și de gazda emisiunii, Cabral, numai la PRO TV!

PRO TV

PRO TV

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending