Connect with us

Emisiuni

Ce spune Denise Rifai despre întâlnirea din această seară, cu Ilie Năstase, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

În această seară, la 23:15, Ilie Năstase vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Legenda vie a sportului românesc va clarifica o serie de aspecte din viața de familie, dar și din cariera sa impresionantă, ce a dus numele țării noastre în topul mondial al sportului alb.

 

Ilie Năstase este cel mai mare tenismen pe care l-a avut România, este o onoare pentru mine că a acceptat invitația de a veni la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Este un interviu aparte, l-am trecut pe Ilie Năstase prin toate momentele controversate din viața lui. Un mare campion trebuie să aibă și o viață zbuciumată, sentimental și nu numai”, a spus Denise Rifai.

Ce răni v-au lăsat în suflet arestarea tatălui dumneavoastră ?”, “Ați avut vreodată probleme cu alcoolul?”, „Îl respectă România pe Ilie Năstase așa cum merită?”, „De ce nu au rezistat căsniciile dumneavoastră ?”, „Cu care dintre soțiile dumneavoastră nu v-ați mai căsători ?”, „Vă doare că niciunul dintre copiii dumneavoastră nu a făcut performanță în tenis ?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care Ilie Năstase va răspunde în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

 

Nu pierdeți în această seară, de la ora 23:15, dezvăluiri în premieră făcute de Ilie Năstase la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe Kanal D. 

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending