duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSLIFE STYLECe spune mama lui Jador, chiar de ziua fiului ei, aflat în...

  Ce spune mama lui Jador, chiar de ziua fiului ei, aflat în Republica Dominicană ?

              Faimosul Jador, de la „Survivor România”, aniversează astăzi 26 de ani, departe de cei dragi, dar luptând cu toate forțele în cel mai intens reality televizat, pentru a demonstra că are toate calitățile necesare unui adevărat supraviețuitor. Nu de puține ori, în jocurile de comunicare pe care le-au câștigat Faimoșii la „Survivor România”, mesajele primite de la mama lui l-au emoționat profund, Jador stăpânindu-și cu greu lacrimile în astfel de momente. 

   

   

  Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

   

  Astăzi, chiar de ziua fiului său, mama acestuia mărturisește că dorul de acesta o copleșește, însă iubirea și toată aprecierea  de care se bucură Faimosul din partea fanilor săi, manifestate prin mii de mesaje pe rețelele sociale, o fac să tresară de bucurie. „Mă gândesc la el mai mult ca niciodată, pentru că este departe de noi. Văd atâtea postări pe rețelele de socializare și văd cât îl iubește lumea, iar eu nu pot să-i spun nimic. Mă bucur că lumea este de partea lui și îl iubește. Asta îmi dă un impuls să merg mai departe, să îmi treacă de dorul lui”, a spus mama lui Jador, care își dorește cel mai mult ca fiul ei să fie sănătos, fericit și „să nu se îndepărteze niciodată de Dumnezeu„.

   

  Își amintește cu mari emoții momentul în care și-a văzut fiul pentru prima oară și spune că legătură lor a rămas extrem de puternică, comunicarea dintre Jador și mama sa fiind dincolo de cuvinte. „Este primul născut și a fost cea mai mare bucurie posibilă. Eram și eu un copil, aveam 15 ani și jumătate, dar viața mea s-a schimbat radical. Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu! L-am visat înainte să se accidenteze, îmi cerea ajutorul. Atunci n-am realizat ce înseamnă visul acela. După ce am văzut că s-a accidentat, am înțeles”, a povestit mama îndrăgitului artist.

   

  VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

   

   

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente