Connect with us

ADVERTORIALE

Ce uși poți alege pentru amenajarea unui living?

Published

on

Reclame

Livingul este camera în care oamenii se relaxează și petrec momente plăcute împreună cu cei dragi. Tot în această cameră sunt primiți și musafirii sau prietenii care vin in vizită, uneori livingul jucând și un rol de dormitor. De aceea, amenajarea unui astfel de spațiu trebuie realizată cu mare atenție, astfel încât să fie o cameră frumoasă, confortabilă și funcțională.

Dacă unele camere de zi sunt open space, care au deschidere spre bucătărie, în general, altele sunt camere individuale, care să ofere și intimitate. Prin urmare, au nevoie și de o ușă pentru a asigura această nevoie de intimitate, dar și pentru izolarea termică și fonică – acestea fiind principalele roluri ale unei uși interior.

Ce uși de interior se potrivesc unui living?

Alegerea ușilor de interior se face, în general, ținând cont de mai multe criterii, de la care este necesar să se pornească și în amenajarea unui living.

Primele aspecte de care oamenii trebuie să țină cont când aleg o ușă de interior sunt dimensiunea și direcția de deschidere a ușii, mai departe fiind la fel de important și materialul din care ușa este confecționată.

În schimb, când vine vorba despre designul și culoarea ușii, este necesar să se ia în considerare stilul ales pentru amenajarea camerei respective și culorile predominante folosite. Recomandat este să se țină cont de culoarea parchetului în momentul în care se alege culoare ușilor de interior.

De obicei, pentru un living ar trebui alese modele de uși care să fie deosebite și să se potrivească designului din interiorul acestei camere. De exemplu, ușile de culoare albă sunt una dintre tendințele de amenajare interioară din 2022, iar modelul Natura Vector, de la Usi Dor, poate fi foarte potrivit pentru un living amenajat conform tendințelor actuale.

La un living amenajat într-un stil minimalist se poate alege o ușă Porta Focus Premium, care este disponibilă tot în showroom-ul Usi Dor, care se află în Suceava, pe când cei care nu își doresc o ușă care să iasă în evidență, pot alege Porta Hide, un model de ușă cu toc ascuns, care pare că este parte integrantă dintr-un perete.

Se poate delimita cu uși și un living open space?

În funcție de dorințe și de dimensiunile spațiului prin intermediul căruia se face legătura între living și bucătărie sau restul casei, oamenii au posibilitatea de a alege anumite tipuri de uși care să se potrivească și unui living open space. Astfel, aceștia pot alege când își doresc un spațiu deschis sau pot alege să stea în intimitate, închizând ușile.

În acest caz, oamenii pot alege o ușă glisantă, care fi se poate glisa în interiorul unui perete, fie pe deasupra acestuia, cu un sistem special, mascat sau la vedere, care să ofere un aspect deosebit întregului design.

În concluzie, indiferent ce stil de amenajare sau ce dimensiune are livingul ori ce tip de ușă doresc să folosească pentru a oferi confort și intimitate chiar și camerei de zi, există soluții pentru orice situație.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending