Ce va spune Ana Morodan despre una dintre măștile de la Masked Singer România? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

             Fenomenul Masked Singer România revine astăzi, de la ora 20:30, cu o nouă ediție. Interpretări incredibile, emoție, indicii neașteptate, 4 detectivi de elită și o întreagă Românie care încearcă să afle cine se ascunde sub mască, sunt doar câteva dintre elementele show-ului din această seară.

 

Cinci celebrități mascate se vor lupta pentru a rămâne în cel mai secretos show de televizune: Masked Singer România. Iepurele, Monstrul, Căpcăunul, Leoaica și Corbul au pregătit momente impresionante și speră să-și asigure locul în emisiune și să meargă în etapa următoare, iar identitatea lor să nu fie dezvăluită în această seară.

Una dintre măști va urca pe scena Masked Singer România și va cânta o melodie care-i va emoționa până la lacrimi pe detectivi. „M-a emoționat alegerea piesei!”, a spus Codin Maticiuc, iar INNA a mărturisit: „Piesa asta a fost interpretată extraordinar! Mi se pare că ești cea mai drăguță și talentată. Sigur ești artistă, îmi e foarte cunoscut timbrul tău”.

„Sunt convinsă că ce s-a întâmplat aici va deveni ceva viral, monumental. Te felicit că tocmai ai creat un moment istoric în televiziune. Și da, m-ai făcut să plâng!”, a spus Ana Morodan cu ochii în lacrimi, în timp ce Horia Brenciu a declarat: „Am asistat la un moment minunat și emoționant în același timp. Aș vrea să felicit această artistă care se ascunde sub această mască!”. Ce mască îi va impresiona pe detectivi, dar și ce piesă a ales pentru această seară, vedem astăzi, de la ora 20:30, la Masked Singer România.

În încercarea de a descoperi cine se ascunde sub măștile din această ediție, detectivii vor arunca în joc o mulțime de variante: Sanda Ladoși, Nicoleta Luciu, Feli, Antonia, Florin Chilian, Pepe, Cristian Chivu, Emilian Oprea, Florin Piersic Jr., Vladimir Drăghia, Lidia Buble, Anna Lesko, Karmen, Alina Ceușan sau Adela Popescu sunt doar câteva dintre personalitățile publice vehiculate de cei patru detectivi. Dacă vor ghici sau nu, vedem astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Masked Singer România – Cel mai tare show de entertainment!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending