Connect with us

Grila de programe

Ce vedem weekendul acesta la DIGI 24

Published

on

Foto Credit: DIGI 24

Primul fantasy românesc pentru copii, de după `89, la “Jurnal pentru copii”!

Echipa “Jurnal pentru copii” a dat o raită prin culisele primului film fantasy pentru copii, produs în România după 1989. Aflați primii ce aventuri îi așteaptă pe copiii care s-au încumetat să plece “Hai – hui în timp”,   sâmbătă, de la 9:30, la “Jurnal pentru copii!

La volan, pe circuit cu noul Kia Stinger

Weekendul acesta, Bogdan Mirică pune la încercare noul Kia Stinger pe circuit. Prezentări minuțioase ale noilor modele Mercedes GLE, Seat Tarraco și Citroen DS3 și un test de anduranță cu Seat Cupra vor completa ediția La volan de sâmbătă, de la 11:30!

Digicult”: Jocurile copilăriei noastre reprezintă România la Bienala de la Veneția

Sub numele de cod Mnemonics, tineri arhitecți, artiști vizuali și ingineri încearcă recuperarea memoriei și a spațiului public, prin intermediul jocurilor copilăriei. Ei reprezintă România la Bienala de Arhitectură de la Veneția, vizitată anual de zeci de mii de oameni. Mai multe, sâmbătă de la ora 15:00 la Digicult!

Spray-ul creator de antene “Jurnalul de știinte!

Sâmbătă, de la 16:30, la “Jurnalul de științe aflăm cum cercetătorii din cadrul Universității Drexel din Philadelphia au creat o vopsea specială care poate transforma aproape orice obiect într-o antenă!

Duminică, 30 septembrie

Istoria prin sunet și atingere la “Jurnal pentru copii”

Advertisement

Odată cu începerea noului an școlar, toți elevii cu deficiențe de vedere vor putea învăța istoria României în format digital, interactiv ori senzorial, prin intermediul noului proiect înființat de către Asociația Tandem.  Mai multe detalii, duminică, de la ora 09:30 la Jurnal pentru copii.

“Tinerețe fără bătrânețe

Rata de supraviețuire pentru cancerul la cap și gât este în țările dezvoltate de 90%, în timp ce, în România, rata de supraviețuire este de numai 50%. Află mai multe duminică, de la ora 10:30, la “Tinerețe fără bătrânețe.

La ”2.0” punem la încercare smartwatch-urile de pe piață

Apple a lansat recent un dispozitiv aprobat de Food and Drug Administration (FDA) care poate face inclusiv electrocardiograme! Cu această ocazie, Iulia Ionescu și Ioana Matei vor testa ceasuri și brățări inteligente, duminică, de la 11:30, la emisiunea ”2.0”!

 

“Ca-n filme” prezintă cel mai nou film regizat de Radu Jude

„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” este titlul celui mai nou film, scris și regizat de Radu Jude, pe care îl puteți vedea acum în cinematografe. Povestim mai multe cu el, dar și cu Ioana Iacob, Alex Bogdan și Ilinca Manolache, duminică, de la 16:30, la “Ca-n Filme”.

La “Bontonne bucurăm de România autentică, Maramureș

Satele românești s-au schimbat în ultimii ani, dar nu și cele din Maramureș! Aici oamenii încă se mai bucură de farmecul și simplitatea vieții de altă dată și păstrează vii toate tradițiile populare. Admirăm împreună locurile neatinse de timp, duminică, de la ora 17:30, la Bonton.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending