Ce vedete au participat la lansarea în stil Excentric Safari a Vicomte A. - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Ce vedete au participat la lansarea în stil Excentric Safari a Vicomte A.

Published

on

Eleganță, culoare și aventură – elementele definitorii ale petrecerii care a marcat lansarea oficială pe piața din România a Vicomte A., cel mai recent brand de fashion din portofoliul GolinHarris.

Cu această ocazie,  marca franceză de origine aristocrată, inițiată în 2005 de vicontele Arthur de Soultrait, a prezentat Excentric Safari, colecția primăvară-vară inspirată din aventurile exploratorilor moderni ai spațiilor urbane. Ținutele din cadrul acestei colecții reflectă crezul artistic al fondatorului și oferă publicului posibilitatea de a fi elegant într-un mod creativ. Sute de participanți – personalități ale vieții publice, reprezentanți ai mass-media și oameni de afaceri au fost prezenți la evenimentul de lansare, iar celebrități precum Connect-R, Iulia Vântur, Adi Nartea sau Andreea și Cabral Ibacka au fost ambasadorii brandului, prezentând publicului ținutele din noua colecție Vicomte A.

 „Vicomte A. spune povestea exploratorului modern, a persoanelor șic și trendy, mereu în căutare de noi aventuri. Ne-am dorit să transmitem mai departe acest mesaj, iar conceptul propus de GolinHarris a fost în temă cu noua noastră colecție, astfel încât am fost cuceriți de la bun început” , a declarat AnaMaria Luiza Hudea, General Manager, Vicomte A.

Evenimentul conceput de echipa GolinHarris i-a introdus pe participanți în atmosfera safari prin decorațiunile și accesoriile de inspirație africană amenajate la fața locului, în timp ce momentele susținute de trupa de flair bartending BarSessio și de formația de street dance OneBeat au reprezentat partea urbană a conceptului.

„Prin intermediul evenimentului de lansare al Vicomte A. ne-am propus să punem în valoare spiritul inconfundabil al brandului și să transpunem invitații în universul stilistic al eleganței nonconformiste. Noua colecție a reprezentat sursa de inspirație pentru conceptul Urban Safari, pe care l-am declinat până la cele mai mici detalii, oferind astfel invitaților o experiență completă Vicomte A. Ne bucurăm că împărtășim aceeași viziune creativă și îndrăzneață cu reprezentanții brandului, acea complicitate dintre client și agenție care reprezintă cheia pentru o relație de succes, începută acum cu un eveniment original.”, a declarat Ana Trif, Senior Manager Consumer Division, GolinHarris.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending