Cea de-a 12-a gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Cea de-a 12-a gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Published

on

Cea de-a 12-a gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de AMI, cu o excelentă transformare în Nicole Scherzinger, a fost aseară lider de audiență atât la nivel naţional, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban. 

 

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 2.360.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:42.

Așadar, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:59– 23:05), lider detaşat de audienţă, cu 9.9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 23%, urmată de PRO TV, cu 5.2 puncte de rating și 12% cota de piață. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 10.5 puncte de rating și 23.5% cota de piață, urmată de PRO TV cu 5.7 puncte de rating şi 12.7% cota de piaţă.

Competiţia devine din ce în ce mai strânsă, aşa că Ruleta i-a pus din nou la grea încercare pe concurenţi în cea de-a 12-a gală, spre deliciul telespectatorilor. Transforming show-ul a fost deschis de Liviu şi Andrei cu un hit întru totul pe placul lor, Billionaire, transformaţi în Travis McCoy & Bruno Mars.

A plouat cu bani, la propriu, în platoul transforming show-ului, iar din recuzita băieţilor, o parte a mers şi la următorul invitat, un milionar în nunţi, botezuri şi alte bucurii 100% româneşti, Dan Ciotoi, adus la Te cunosc de undeva! de către Tavi Clonda.

Una dintre norocoasele acestei săptămâni a fost AMI, care s-a transformat tot într-o milionară, mai exact în Nicole Scherzinger. De o provocare pe măsură au avut parte şi Monica şi Marcel, care s-au transformat în Diana Ross şi Boy George.

De ironiile Ruletei n-au scăpat nici Adriana şi Romică, ce au fost nevoiţi să intre în pielea unor doamne cu sânge latin, Lola Flores & Celia Cruz. Tot aseară, Cătălina Grama Jojo i-a purtat pe telespectatori în timp, în urmă cu 30 de ani şi s-a transformat în vedeta care a cântat primul său duet împreună cu Aurelian Temişan – Sanda Ladoşi.

Advertisement

Adda nu a scăpat nici de această dată de travesti, artista transformându-se în Alex Velea, în vreme ce pe Toto, Ruleta l-a trimis mai aproape de spiritul Crăciunului, invitându-l să se transforme în Ştefan Hruşcă. În urma votului, AMI şi-a mai adjudecat un premiu în palmares.

Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a 13-a gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 28 noiembrie 2020

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending