Cea de-a doua ediție a show-ului Românii au talent a fost lider absolut de audiență! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Momente de neuitat. Concurenți care și-au depășit orice frică și au pășit pe scena talentului. Jurați care s-au lăsat cuceriți. Prezentatori care au preluat emoții și au oferit energie. S-a încheiat cea de-a doua ediție a show-ului Românii au talent, iar telespectatorii au trăit fiecare minut la cele mai înalte cote.

Nu știu de unde ai apărut și unde ai fost până acum”, a spus Andi Moisescu după ce a ascultat-o pe Carina, o puștoaică de doar 11 ani care a impresionat cu vocea ei. Are un har cu totul neobișnuit, a început să cânte în română, iar apoi a descoperit melodiile în engleză, iar aseară a făcut ca toată sala să vibreze odată cu ea. Impresionat, Andi a simțit că este absolut normal să-i ofere un buton auriu. ”Seara asta a fost pur și simplu magică”, a spus Pavel după ce concurenta a părăsit scena.

Pe scenă, a venit și Sandip Brahamin, din India, un personaj ce a făcut seara perfectă. Dansează online și dă lecții copiilor și spune despre el că visează să danseze și în filme. Momentul lui a reușit să impresioneze toți oamenii din sală și să-i ridice în picioare. ”Sigur vei ajunge în finală”, i-a zis Mihai Bobonete, iar Andi a completat că acesta este ”Fenomenul sezoanelor”.

Cea de-a doua ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:02. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.6 puncte de rating și 41.9% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1 care avea doar 2.4 puncte de audiență și 7.5% share.

De-a lungul difuzării, peste 2.4 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 20:55, peste 3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Darius Pintiliuc, Constantin Tătaru, Rustam Yuldashev, Adriana Demian, Annette Dytrt & Yannick Bonheur, Club Sportiv ”Liga de Est”, Marco Zoppi, Sofia Neacșu, Daria și Alexandru Hîncu, Albert Gugulan, Ansamblul ”Junii Timișului”, Jerome Murat și Sandip Brahamin.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV și pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending