Cea de-a patra ediţie a Festivalului Transeuropa debuteaza la Cluj - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Cea de-a patra ediţie a Festivalului Transeuropa debuteaza la Cluj

Published

on

European Alternatives are plăcerea de a vă invita la cea de-a patra ediţie a Festivalului Transeuropa, desfăşurat în Cluj-Napoca, în perioda 16-20 octombrie 2013.

Festivalul Transeuropa este un eveniment artistic, cultural şi politic, care are loc simultan în 13 oraşe din Europa. Ediţia din acest an are la bază trei concepte-cheie: IMAGINE, DEMAND și ENACT, oferind un spațiu comun pentru dezbateri şi strategii colective pentru o viziune diferită asupra unei Europe mai inclusive şi mai democratice.

Evenimentele din cadrul Festivalului Transeuropa sunt rezultatul colaborării între voluntari și activiști din peste 100 de ONG-uri și instituții artistice și culturale din toată Europa. Din acest punct de vedere, Transeuropa reprezintă un eveniment transnaţional unic – nu este vorba despre 13 festivaluri diferite care se desfăşoară în același timp, ci despre un festival unic european.

Vă aşteptăm la o serie de workshop-uri, proiecții de film, dezbateri și întâlniri non-formale pentru a explora perspective proaspete asupra orașului. Ne propunem să ajungem mai aproape de ceea ce consumăm prin întâlniri cu producători locali, să mergem la un tur prin Mănăștur pentru a afla poveștile oamenilor, să cunoaștem mai îndeaproape campaniile Salvați Roșia Montană! și Nu Fracturare!, pentru ca în final să descoperim alternative economice, sociale și politice.

Pentru mai multe detalii despre evenimente, vă rugăm să consulaţi programul ataşat. De asemenea, vă invităm să urmăriţi evenimentul pe pagina oficială a festivalului: www.transeuropafestival.eu, precum şi pe pagina de facebook a grupului local de organizatori: European Alternatives Cluj-Napoca.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending