Cea de-a patra ediție iUmor a fost lider de audiență - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Cea de-a patra ediție iUmor a fost lider de audiență

Published

on

            Cea de-a patra ediţie a celui mai nou sezon „iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 19.59 – 22.45, la Antena 1, a fost lider de audiență! În minutul de aur, 20.41, peste 1,6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

 

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7.5 puncte de rating și 22.7% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat PRO TV cu o medie de 6.6 puncte de rating şi 19.9% cotă de piaţă.

 

Cea de-a patra ediție iUmor din acest sezon a fost deschisă de suprinzătorul Marius Vizante, care a deprins un nou rol în timpul pandemiei. Și nici concurenții nu s-au lăsat mai prejos în ceea ce privește elementul surpriză, așa cum este și cazul lui Bendy Bendini! Englezul a transformat o problemă medicală în cel mai mare avantaj, care l-a făcut cunoscut în toată lumea! În tinerețe, acesta a început să facă stretching pentru a scăpa de durerile de spate, însă cu timpul și-a împins toate limitele și a început să îmbine noile abilități cu mișcări de yoga, dar și alte trucuri.

După o relație de 28 de ani, Jurgen Bonacinni și soția sa Ana Maria au încredere deplină unul în celălalt, așa că femeia are curajul să își pună viața în mâinile lui în fiecare zi, în timpul demonstrațiilor de la circ. „Circul este o artă a preciziei, pentru că altfel, lucrurile pot lua o turnură dramatică”, a observat Mihai Bendeac, în timp ce numărul celor doi le-a dat fiori juraților.

Un număr la fel de curajos a fost și cel al lui Vasile Șerban, un pensionar din Năvodari, practicant de culturism. Campion la body building de 15 ori, la vârsta de 70 de ani, încearcă să le arate tuturor că o viață sănătoasă poate începe oricât de târziu, la fel cum a fost și în cazul său.

Cu ce demonstrații îi vor ului concurenţii pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aflăm duminică seară, de la ora 20.00, pe Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Advertisement

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia iUmor, va fi anunţat în cadrul Observatorului de luni după-amiază.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban şi Naţional
Perioada: 4 octombrie 2020

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending