Connect with us

ENTERTAINMENT

Cea mai dureroasă eliminare de la Survivor. Avem numele concurentului care pleacă acasă în consiliul de astă seară

Dan Ursa a fost cel care a câștigat cea mai recentă imunitate.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Unii au venit, alții au plecat, dar cei mai buni au rămas! Avem numele concurentului care părăsește, miercuri seară în consiliu, Survivor România. Cărțile sunt făcute, iar noi avem toate detaliile și vi le spunem și vouă! 

Vă reamintim că Dan Ursa a fost cel care a câștigat cea mai recentă imunitate. După ce și-a adjudecat colanul, fostul Războinic a nominalizat-o, spre eliminare, pe Ștefania Stănilă, dar și pe Andrei Krișan. 

Concurentul de la Survivor România acuzat că a încălcat regulile show-ului. S-ar fi lăsat cu amenințări: ”Te dăm în judecată!”

În tabăra opusă, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă au votat-o pe Alexandra Ciomag și așa au ajuns să fie 3 nominalizări: 3 concurenți în pericol să plece acasă. Viperele Vesele au fost din nou pe fază și potrivit informațiilor exclusive pe care le-au furnizat, Ștefania Stănilă este concurenta care pleacă acasă miercuri seara, în consiliul de eliminare, deși toată lumea se aștepta să fie vorba de Alexandra Ciomag.

VIDEO În această seară, la Survivor, va avea loc o nouă eliminare: Alexandra Ciomag, Ștefania Stănilă și Andrei Krișan sunt nominalizații!

„Jocul de miercuri, jocul pentru comunicare (apel video cu familia), la Survivor România 2023, va fi câștigat de Krisan. Krisan ar fi trebuit să joace finala acestui joc de comunicare contra Ștefaniei, însă, din cauza unei accidentări a acesteia, finala nu s-a mai ținut.

Ștefania Stănilă este concurenta eliminată miercuri

Krisan alege să împartă premiul obținut la jocul de comunicare cu Ștefania și Carmen.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending