Cea mai frumoasa cubaneza din lume vine in Princess Summer Club! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Cea mai frumoasa cubaneza din lume vine in Princess Summer Club!

Published

on

Pitbull, Ne-Yo, Akon, Enrique Iglesias sau Mohombi. A colaborat cu fiecare dintre ei si, chiar daca are doar 24 de ani, a lansat 10 single – uri ce s-au bucurat de un mega succes in intreaga lume. Pe jumatate cubaneza, pe jumatate americana, Nayer a inregistrat primele piese in urma cu 10 ani.

Multumita frumusetii mostenita de la mama ei, 2 ani mai tarziu Nayer aparea in prima reclama. Au urmat apoi zeci de spoturi publicitare in care a fost cooptata, apoi mai multe emisiuni de televiziune.

Nu s-a multumit insa doar cu rolul de model: in 2005 este cooptata in trupa Anything But Monday , ca doi ani mai tarziu sa il cunoasca pe Pitbull. Putem spune ca acesta a fost momentul cand cariera ei in muzica a trecut la un alt nivel. Prima colaborare a fost cu Akon – un feat numit „Shut it down”. Au urmat apoi alte si alte nume sonore, precum Usher, Red One, Lil Wayne sau Enrique Iglesias alaturi de care apare pe single-ul “Dirty Dancer”.

Tot in 2011, alaturi de Pitbull si Mohombi, da lovitura cu hitul “Suave” – piesa ce a ajuns pe locul 1 atat in Statele Unite cat si in intreaga Europa.

Vineri seara, in Princess Summer Club – Castel Mamaia, Nayer este gata sa va convinga de faptul ca merita titlul de cea mai frumoasa si mai talentata cubaneza din lume. Si nu vine singura, ci impreuna cu partenerul sau de scena, Mohombi.

Seria petrecerilor incendiare din Princess va fi deschisa joi, cu o seara greceasca speciala. „Bouzoukya party”, un recital extraordianar al cunoscutei trupe „Acropolis Band”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending