Connect with us

Radio

Cea mai mare petrecere de Anul Nou este la Europa FM – ReveliONAIR 2022

Published

on

Europa FM continuă tradiția organizării celei mai mari petreceri în FM cu un ReveliONAIR 2022.

ReveliONAIR 2022 începe în seara de 31 decembrie 2021 la ora 19.00, pe toate frecvențele Europa FM și în aplicațiile Europa FM pentru mobil și pentru Smart TV.  ReveliONAIR 2022 va fi precedat de topul celor mai bune piese ascultate în acest an – Europa Top Hit 2021. Cea mai bună muzică de dans și de petrecere, de ieri și de azi, va reuni românii oriunde s-ar afla, pentru a crea noi amintiri frumoase, împreună, pe aceeași frecvență.

În ultima zi din an, Europa FM va trece în revistă și principalele evenimente care au marcat lunile lui 2021, într-o restrospectivă care pune în context tot ceea ce s-a întâmplat important.  Online, pe europafm.ro/revelionair pot fi urmărite pregătirile de Revelion din toate colțurile lumii, dar și orele la care diferite orașe trec în anul 2022. 

Prima zi a noului an adună mii de motive de bucurie din partea echipei Europa FM, dar și a mai multor vedete, pentru a (re)învăța împreună să descoperim și să celebrăm lucrurile frumoase și bune din viețile noastre. De altfel, „bucuria” va fi și tema noului concurs-maraton, cu premii de mii de euro și șanse de câștig în toate emisiunile, pe care Europa FM îl propune pe frecvențele sale din primele zile ale lui 2022. 

La Europa FM, surprizele și cea mai bună muzică de petrecere de ieri și de azi dau startul celui mai bun an de până acum! La mulți ani!

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending