Cea mai recentă producție BBC, The Musketeers, vine în premieră la FilmBox

0
781

Spi International, compania care aduce în România canalele FilmBox, anunță includerea în grila de programe a serialului „The Musketeers”. Primul episod al serialului produs de BBC va fi difuzat duminică, 14 septembrie, la ora 20. Filmul creat de Adrian Hodges pornește de la personajele create de Alexandre Dumas dar le pune în ipostaze noi. Scenariul este mai exploziv și mai incitant decât în cazul celorlalte ecranizări.

Ce mai aduce nou aceasta producție BBC difuzată în exclusivitate de FilmBox? În istoria cinematografiei, actori de seamă au dat viață acestor personaje legendare. Acum este rândul lui Luke Pasqualino (cunoscut din filme precum The Borgias și Skins) să devină carismaticul d’Artagnan. În rolul lui Aramis îl aveți pe Santiago Cabrera, un obișnuit al micilor ecrane, pe care îl cunoașteți din alte producții precum Anna Karenina, Dexter și Heroes. Un alt actor care nu are nevoie de mari introduceri este cel care îl interpretează pe misteriorul Athos, Tom Burke. Alte producții în care acesta a jucat sunt The Invisible Woman, Only God Forgives, Great Expectations, Poirot, Chéri, The Libertine.

Filmul este romantic prin subiect, irezistibil prin acțiune și extrem de seducător și intens prin actorii aleși special pentru reușita proiectului. Cu un buget generos, serialul este menit să vă transpună în atmosfera secolului XVII, în Franța lui Ludovic al XIII, chiar în miezul aventurii. Vă veți delecta cu scene de luptă, intrigi de curte, un umor răcoritor și perfect adaptat cadrului.  Vor rula pe micul ecran povești incredibile de pasiune și camaraderie, seducătoare și intense ca orice producție de top.

O abundență de scene de luptă cu florete, mușchetari îmbrăcați în haine de piele și femmes fatales se asigură că filmul vine să completeze grila deja foarte variată de filme difuzate de canalele FilmBox. Rezervați-vă din timp un loc în fața televizorului pentru a descoperi Franța Regelui Soare și pentru a împărți fiorul aventurii cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje masculine din literatura universală, reinventate pe micul ecran.

FilmBox România este un brand de televiziune internațional, parte a SPI International, care cuprinde canale de televiziune cu plată cu o ofertă extinsă de programe și peste 300 de titluri difuzate în premieră anual. Producțiile care intră grila de programe Film Box aparțin unor companii de top din Statele Unite şi Europa și sunt dedicate unui public larg de pasionaţi de filme.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Comentarii