Connect with us

ALL MEDIA

,,Cealaltă faţă a Analiei” va avea marele final Acasă

Avatar

Published

on

Voteaza aici


Vineri, 14 ianuarie, telespectatorii vor putea vedea pentru ultima dată „Cealaltă faţă a Analiei”, în marele final al telenovelei, ACASĂ de la orele 20.30.

După o mulţime de încercări şi obstacole, Elizabeth Gutierrez şi Martin Karpan îşi încheie povestea de iubire ACASĂ, în ultimele două episoade ale uneia dintre cele mai populare telenovele realizate vreodată de casa de producţie Telemundo. Filmată în decoruri spectaculoase din Miami şi Los Angeles, Statele Unite, “Cealaltă faţă a Analiei” este o telenovelă neconvenţională, care abordează un subiect neobişnuit ce depăşeşte graniţele poveştii clasice de telenovelă. Multă acţiune, intrigi complicate, operaţii estetice şi o largă gamă de sentimente umane au fost prezente în fiecare episod al telenovelei care acum îşi ia la revedere de la telespectatorii de ACASĂ.

Duşmanii Analiei şi ai Marianei vor primi în sfârşit ceea ce merită, iar cele două femei vor sta pentru ultima dată faţă în faţă având acelaşi chip. Elizabeth Gutierrez joacă pentru ultima dată un dublu rol în telenovela de ACASĂ, iar Mariana şi Analia vor porni pe drumuri diferite. Totuşi, telespectatorii vor avea parte de încă o surpriză în ultimul episod al telenovelei “Cealaltă faţă a Analiei”, pentru că actriţa Gaby Espino se întoarce în ultimul episod, cu o apariţie specială.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending