Connect with us

ALL MEDIA

,,Cealaltă faţă a Analiei” va avea marele final Acasă

Published

on

 

Voteaza aici


Vineri, 14 ianuarie, telespectatorii vor putea vedea pentru ultima dată „Cealaltă faţă a Analiei”, în marele final al telenovelei, ACASĂ de la orele 20.30.

După o mulţime de încercări şi obstacole, Elizabeth Gutierrez şi Martin Karpan îşi încheie povestea de iubire ACASĂ, în ultimele două episoade ale uneia dintre cele mai populare telenovele realizate vreodată de casa de producţie Telemundo. Filmată în decoruri spectaculoase din Miami şi Los Angeles, Statele Unite, “Cealaltă faţă a Analiei” este o telenovelă neconvenţională, care abordează un subiect neobişnuit ce depăşeşte graniţele poveştii clasice de telenovelă. Multă acţiune, intrigi complicate, operaţii estetice şi o largă gamă de sentimente umane au fost prezente în fiecare episod al telenovelei care acum îşi ia la revedere de la telespectatorii de ACASĂ.

Duşmanii Analiei şi ai Marianei vor primi în sfârşit ceea ce merită, iar cele două femei vor sta pentru ultima dată faţă în faţă având acelaşi chip. Elizabeth Gutierrez joacă pentru ultima dată un dublu rol în telenovela de ACASĂ, iar Mariana şi Analia vor porni pe drumuri diferite. Totuşi, telespectatorii vor avea parte de încă o surpriză în ultimul episod al telenovelei “Cealaltă faţă a Analiei”, pentru că actriţa Gaby Espino se întoarce în ultimul episod, cu o apariţie specială.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending