Connect with us

UTILE

Ceasuri personalizate – un cadou de casa noua, mereu la moda  !

Avatar

Published

on

Ceasuri personalizate – un cadou de casa noua, mereu la moda  !

 

Prietenii voștri doar ce și-au schimbat locuința, sau mergi pentru prima dată la ei? Atunci se recomandă să nu vii chiar cu mâna goală, ci cu un cadou de casă nouă. Dar ce s-ar potrivi cel mai bine acum? Citește rândurile următoare și vei găsi câteva idei care să îți vină în ajutor.

 

Cadouri simbolice

 

Sunt acele cadouri tradiționale, dar cărora poți să le aduci o tentă modernă, și care se dovedesc mereu perfecte.

 

Pâine, sare și vin

 

Atât sarea, cât și pâinea reprezintă belșugul, în timp ce vinul ne amintește de voia bună. Prin urmare, un coș elegant de pâine, sau un set de râșnițe sunt perfecte. Însoțește totul cu o sticlă de vin bun, și ai reușit să găsești un cadou de casă nouă perfect.

 

Lumânări fantezie

 

Nu doar că darul tău semnifică armonie și liniște sufletească, ci este perfect pentru cuplul care tocmai s-a mutat în casă nouă. Un moment romantic poate fi creat oricând și cu ajutorul lumânărilor oferite de tine în dar…

 

Ceasuri personalizate

 

De regulă, oamenii asociază lemnul cu ideea de stabilitate și siguranță. Prin urmare, un cadou fabricat din acest material este foarte potrivit. Poți alege obiecte decorative din lemn, mici piese de mobilier, sau poate ceasuri personalizate, realizate din lemn și frumos lăcuite ar fi ceva mult mai pe placul lor.

 

Cadouri funny

 

Dacă avem de a face cu prieteni apropiați, atunci câteva cadouri amuzante sunt perfecte. Decorațiuni haioase, un set de pahare amuzante, sau din nou, ceasuriv personalizate cu mesaje haioase ar putea fi cadoul perfect de casă nouă.

 

Cadouri utile

 

Cu siguranță cadourile utile sunt foarte apreciate, așa că poți să oferi în dar seturi de veselă, tacâmuri, pahare, chiar și lenjerii de pat. Un cadou potrivit ar putea și un set de prosoape de bună calitate, halate de baie sau ustensile pentru un grătar reușit, cu prietenii.

 

Accesorii și decorațiuni

 

Din orice casă nu lipsesc accesoriile și decorațiunile, așa că îți poți ajuta prietenii în acest sens. Prin urmare, un tablou mic dar original, suporturi pentru lumânări, vaze, statuete, rame foto sunt doar câteva idei care ți-ar putea servi drept sursă de inspirație.

 

Electrocasnice mici

 

Orice familie are nevoie de electrocanice, pentru a-și ușura puțin munca. Prin urmare, unele electrocasnice mici sunt perfecte pentru a fi oferite drept cadou de casă nouă: storcător de fructe, blender, mixer, un espressor, prăjitor de pâine, sandwich maker și multe altele.

 

Cadouri de casă nouă pentru bărbați

 

Prietenul tău este cel care s-a mutat? Atunci oferă-i ceva de genul unui șort pe care să îl poarte când organizați un grătar, ceasuri personalizate cu un design special, accesorii și ustensile. Chiar și o trusă de unelte ar fi foarte indicată în acest caz.

 

Cadouri de casă nouă pentru femei

 

Aici lucrurile pot fi ușor mai complicate, pentru că femeile sunt ceva mai atente la detalii decât bărbații și au și alte preferințe. Prin urmare, un difuzor de parfum pentru cameră, perne decorative, decorațiuni mici și delicate, vaze, cutii de bijuterii și altele asemănătoare.

 

Daruri pentru fini

 

În calitatea voastră de nași trebuie să fiți alături de proaspătul cuplu să aibă un start bun în căsnicie. De aceea, când le treceți pentru prima dată pragul, le puteți dărui piese de mobilier mici, corpuri de iluminat, obiecte de uz casnic sau chiar și unele electrocasnice.

 

Cadouri pentru nași

 

Nici alegerea unui cadou de casă nouă potrivit nu este chiar atât de ușoară. Trebuie să fie ceva care să arate respectul pe care voi, în calitate de fini, îl purtați pentru nași, așa că din nou nu dai greș cu ceasuri personalizate, decorațiuni deosebite, un mini bar, un sistem audio și altele asemănătoare.

 

Pentru rude

 

La prima vedere, alegerea unui cadou de casă nouă pentru rude nu pare deloc complicat. Până la urmă, vorbim de membri ai familiei, așa că se presupune că ar trebui să le cunoști foarte bine gusturile și preferințele. De fapt, e chiar puțin mai complicat, pentru că poți foarte ușor să dai greș. Prin urmare, încearcă acele cadouri practice, cum ar fi instrumentele pentru gătit, accesoriile pentru servit masa, sau textile pentru casă: seturi de prosoape, lenjerii de pat.

 

Cadouri handmade

 

Dacă ești genul care adoră să lucreze ceva, și chiar ai talent și îndemânare, poți să creezi ceva personalizat, dar și util, și care va fi cu siguranță foarte apreciat.

 

Ce să eviți să oferi în dar

 

După cum ai observat, ai parte de numeroase idei de cadouri de casă nouă din care te poți inspira și tu. Cu toate acestea, specialiștii consideră că există unele daruri care nu își au locul acum, și pe care ar fi bine să le eviți.

Primele pe lista de cadouri interzise sunt obiectele religioase, mai ales atunci când nu știi apartenența religioasă a destinatarilor, sau ce relație au aceștia cu Divinitatea. Dacă însă persoana căreia vrei să îi oferi un astfel de dar îți este apropiată și știi că apreciază așa ceva, atunci lucrurile se schimbă.

Nici oferirea de seturi de produse de îngrijire personală nu este un dar care să fie oferit cu acest prilej. Chiar dacă ai ales produse de firmă, nu știi dacă acestea sunt pe placul gazdelor, și nici nu prea se potrivesc pentru a fi considerate cadou de casă nouă.

Dacă rezolvai problema cadourilor cu niște vouchere, acestea nu se potrivesc acum, așa că renunță la idee. De regulă, acestea sugerează un cadou impersonal, luat în ultimul moment, din lipsă de idei, și chiar nu vrei așa ceva.

 

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending