Cei 8 semifinaliști iUmor se vor întrece diseară, la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Cei 8 semifinaliști iUmor se vor întrece diseară, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Zametheea, Mihaela Ionașcu, Raluca Alexandra Strugaru, Nick Bodea, Ivan Liulenov, Silviu Dobre, Sid Singh , Domnul Victor se vor întrece pentru a intra diseară în finala iUmor, pe Antena 1 și AntenaPLAY. La final, Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo vor delibera și, ulterior, se va anunța numele celui care va prinde ultimul loc în marea finală a show-ului. Numărul spectaculos pregătit de magicianul Robert Tudor și momentele integrale ale celor 8 semifinaliști, telespectatorii le pot afla urmărind ediția de astăzi, difuzată de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Semifinala sezonului 13 iUmor va fi deschisă de magicianul Robert Tudor, care a venit cu un număr special din care atât Costel, cât și Delia au făcut parte. Desigur, râsetele nu au întârziat să apară.

Costumată într-o căpriță modernă, Zametheea s-a prezentat în fața celor patru jurați cu un alt manifest impresionant. „Am simțit că vrei să faci morală într-o formă frumoasă, artistică (…). Apreciez foarte mult efortul pe care l-ai depus“, i-a mărturisit Mihai Petre concurentei înainte să afle voturile.

Mihaela Ionașcu a făcut stand-up, iar printre glumele sale s-au numărat unele despre meseria de bonă, copii și bărbați. „Preferatul meu dintre toți prietenii este ăla care este dependent de jocurile de noroc. El este atât de dependent, încât, atunci când l-am invitat la mine acasă, a început să apese concomitent pe toate butoanele de la aparatul de cafea“, a spus Mihaela Ionașcu.La fel ca în audiții, Nick Bodea a venit cu un moment savuros despre jurații iUmor. „Am trăit un moment de panică și mister“, a declarat Cheloo, iar Mihai Petre a completat: „Nu numai că m-a distrat, mi-a plăcut foarte mult numărul“.

Ivan Liulenov, moldoveanul de peste Prut și stabilit în Ucraina o perioadă, a susținut un soi de concert pe scena emisiunii de umor și, desigur, versurile speciale pentru Delia au fost și ele prezente. „Mulțumesc, a fost cel mai romantic moment, i-a mărturisit Delia artistului din Republica Moldova. Ajuns din nou în fața juraților iUmor, Silviu Dobre le-a povestit într-un număr de stand-up cum și-a obținut viza pentru America.

 Cum s-au prezentat în semifinala sezonului 13 iUmor Raluca Alexandra Strugaru, Domnul Victor și Sid Singh și momentele integrale ale tuturor semifinaliștilor, telespectatorii pot afla în cadrul ediției difuzate astăzi, începând cu ora 20:00 pe Antena 1 și AntenaPLAY. La finalul ediției, Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo vor desemna câștigătorul semifinalei iUmor, sezon 13.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending