Connect with us

Emisiuni

Cei mai buni specialişti în muzică şi coregrafie sunt implicaţi în show-ul X Factor de la Antena 1

Published

on

Cel mai tare show de divertisment al deceniului stă să înceapă la Antena 1. De sâmbătata, 17 septembrie, românii vor putea vedea şi în România X Factor  –  unul dintre cele mai mari formate tv din lume. În producţia show-ului sunt implicaţi peste 100 de oameni, toţi dintre cei mai buni în domeniul lor de activitate. Cap de afiş stau juraţii: Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă şi prezentatorii: Răzvan şi Dani, însă în spatele camerelor sunt nume cel puţin la fel de mari.

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă.  Vor face acest lucru singuri sau ajutaţi de o suita de specialişti. De altfel, procesul de pregătire a concurenţilor începe încă dinainte de a stabili grupele de participanţi ce vor fi coordinate de un membru al juriului. După audiţii – prima etapă a showului, cei selectaţi încep o pregătire intensivă, în cea de-a doua etapă a schow-ului, bootcamp sau, în traducere, tabăra de pregătire. Pe parcursul celor trei zile de stat în tabără, concurenţii vor beneficia de îndrumarea şi sprijinul celor mai buni specialisti în muzică şi corefgrafie. Juranalul Naţional vi-I prezintă, în exclusivitate pe cei care  s-au implicat în procesul de pregătire a concurenţilor de la X Factor România.

Norocoşii care au reuşit să convingă juriul la audiţii că pot deveni următorul super star al României au avut ocazia să ia lecţii de canto de la Crina Mardare. Paionatăp de muzică de la doar câţiva ani, cu studii solide şi, mai ales, cu o experinţă vastă, Crina Mardare are acum o şcoală de canto, fiind poate cel mai căutat profesor de specialitate din ţara noastră.  Nu puţine sunt vedetele care au urmat cursurile şcolii ei, iar rândurile acestora sunt îngroşate de fete şi băieţi dornici  să urmeze o carieră muzicală.

Prin “mâna” ei au trecut Monica Anghel, cea despre care Crina afirma într-un interviu că a fost chiar prima ei elevă,  Geanina Corondan, Corina, Anna Lesko, CRBL, Pepe şi mulţi alţii.

X Factor nu caută însă doar o voce biună.  Juriul trebuie să găsească acel concurent care are  factorul x, sau, altfel spus, un artist complet. Pentru asta e nevoie de voce, charismă, prezenţă scenică, dezinvoltură.  Pentru aceasta, Antena 1 le-a adus concurenţilor un renumit coregraf: Tonkins Andreson.

Tonkins a început să predea dansul la vârsta de 23 de ani. A jucat în musicaluri pe Broadway și a devenit unul dintre instructorii de top de la școala de dans Broadway Connection din Viena. A fost antrenorul si coregraful Gloriei Estefan, al lui Cher, Janet Jackson sau Prince. A avut o cariera si în lumea modei pregătind ieșirile pe podium pentru Nike International sau Vivienne Westwood.

A venit apoi în România unde a devenit profesorul de coregrafie al celor mai buni artişti din showbiz-ul muzical de la noi: Morandi, Alex, Corina.

Fără bariere de vârstă sau stil, < < X Factor>> a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Pe lânga oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului si de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România, oferit de Orange.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending